| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tiempo de valientes Aka On Probation (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tiempo de valientes Aka On Probation (2005)Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2016 u 23:38 |
|
Tiempo de valientes Aka On Probation (2005) ![]() Režija: Damián Szifrón Scenarij: Damián Szifrón, Agustín Rolandelli Žanr: Akcija, Komedija, Krimi, Drama, Misterij Jezik: Španski Država: Argentina Trajanje: 112 min Diego Peretti ... Mariano Silverstein Luis Luque ... Alfredo Díaz Óscar Ferreiro ... Lebonian Gabriela Iscovich ... Diana Martín Adjemián ... Police inspector Tony Lestingi ... Arias Ernesto Claudio ... Lomianto Daniel Valenzuela ... Pontrémoli Iskusni policajac Alfredo Díaz je u depresiji zbog ženine nevjere i po šefovom naređenju mora potražiti psihijatrijsku pomoć. Ljevičarski psihijatar Mariano Silverstein koji je na uslovnoj kazni ne može odbiti tu suradnju, te ga Alfredo primi u svoj policijski auto da ga prati i liječi za vrijeme posla. No, silom prilika, uloge se zamjenjuju. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 14:55 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 23:32 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
iwasateenagewerewolf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Pančevo, Srbija Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 16:10 |
|
Ništa specijalno, već viđene stvari samo drugačije jer je iz Argentine.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2019 u 00:08 |
|
Moracu da pogledam ovaj filma. Reci cu kasnije koji je razlog!
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2020 u 20:57 |
|
I? Jesi pogledao? Pristojna razbibriga, mogla je biti i bolja, ali viđali smo puno gore pa ne treba cijepiti. Prava je šteta što se nije snimilo još koji film sa glavnom dvojicom u istoj ulozi, uvijek valja imati okakve zicere za zabavit se kad niste od volje za dubioze, a ne da vam se riskirati razvikuše koje najčešće ispadnu smeće. Minorna primjedba na prijevod... Naušnice? Pa nije baš. Antifoni, fone, štitnici za uši, ne znam kako se to kod vas kaže, sigurno nije naušnice - to je nakit. Ažurirao JoxerTM - 26.Svibanj/May.2020 u 21:09 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2020 u 20:48 |
|
Gledao sam odavno. Tip koji je pandur, igra detektiva u fenomenlanoj seriji El jardin de bronze. Jel si je gledao?
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2020 u 22:35 |
|
Ne još. Na popisu mi je poodavno, ali nemam vremena za sve. Čim nije drama/history/war/biography, ne brini, doć' će ona na red.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |