| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tian zhu ding aka A Touch Of Sin (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tian zhu ding aka A Touch Of Sin (2013)Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2013 u 16:15 |
|
Dodir greha ![]() Žanr: Drama Uloge: Wu Jiang, Lanshan Luo, Li Meng, Baoqiang Wang Opis: Jedan rudar je besan na korupciju vodećih ljudi u svom selu. Doseljeni radnik otkriva oružje u Novogodišnjoj noći. Slatka recepcionarka u sauni poludi kada je uvredi bogata mušterija. Mladi radnik u fabrici ne miri se sa rutinom svog života... Četiri priče, s četiri različita podneblja. Refleksija na savremenu Kinu - ekonomskog giganta koga sve više nagriza nasilje...
Ažurirao icemaher - 02.Ožujak/Mar.2014 u 14:55 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 13:39 |
|
Prevod je najavio Calavera ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Calavera
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Rubacava Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 17:55 |
|
Malo je potrajalo, ali evo: |
|
|
never knows best
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2020 u 08:49 |
|
Sivilo svakodnevnice u unutrašnjosti Kine, kolotečina radnika u fabrikama i rudnicima, izazivaju letargiju kod običnih, "malih" ljudi i mirenje sa sudbinom prosečnosti i neosetljivost na posledice sitnog i krupnog kriminala, koji se gura pod tepih. Ali kad sve to prevrši meru, reakcije tih običnih i mirnih ljudi na akumulirane nepravde znaju da budu itekakožestoke i neočekivane.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2020 u 00:48 |
Preneto iz Dnevnika gledanja filmova.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |