Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - They/Them (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

They/Them (2022)

They/Them

They/Them (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Oni/Njih

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

104 min

Režija:

John Logan

Scenarij:

John Logan

Glavne uloge:

Mark Ashworth
  >  Balthazar
Sofía Palmero
  >  Jamie Lee
Juan De Jesus
  >  Robert
Destiny Danielle
  >  Lar
Brooke Jaye Taylor
  >  Woman
Hayley Griffith
  >  Sarah
Boone Platt
  >  Zane
Bailey MB
  >  Young Jordan's Mom
Noë Cameron
  >  Amy
Jack Caron
  >  Kane
Steven Anthony Washington
  >  Med Tech
Sofia Riba
  >  Adrienne

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: They/Them (2022)
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 22:05
Prevod je uradio mita53 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 21:27
Već sam prije s puppetom pokušao dogovoriti da pogledamo koji od mitinih, pa nikako...
Doduše radio sam neki popis je li, previše je tamo raznoraznih drama, a to me ne zanima.
Pa da bar ima preporuka za koju ne bih li isfiltrirao.

Nedavno je međutim Iga ovaj stavio u vijesti pa rekoh baš me zanima kako će se holivud poigrati s nečim što po americi itekako postoji, a što je horor i pravi američki san.
Kampovi za konverziju lgbt osoba.

Ako kome smeta lgbt tematika, komotno ovdje prestanite čitati.
Film zaobiđite.

Prva scena je fini horor, baš majstorska gdje u šumarku skrivenom prijetnja nije šuškanje.
Ali onda kreće dobrih sat vremena drame i pomalo komedije.
Nije dosadno, ali baš zasmetaju klišei.
Da se razumijemo, nisu svi likovi stereotipi, ali previše njih jest.
Previše je i stereotipnih situacija, pa tko još vjeruje da sve lgbt osobe imaju apsolutni sluh? Ma dajte molim vas.

Ono što izdvaja ovaj film je nebinarna osoba, otud i naslov kakav jest.
Mislim da to još nisam vidio na filmu, a da budem iskren glumac ili glumica, zapravo nebitno, razvalio je ili razvalila ulogu.
Što se ne bi baš moglo reći za ostale, nedostaje tu lupanja nogom u kantu, pljuvanja s komentarom "p ti materina", ali ajde, ipak je slešer.

Pa iako je odmah jasno tko je maskirani ubojica, mene je osobno zanimalo kako će točno potaracati žrtve koje nikome nisu ništa skrivile. Evil Smile
Na moju žalost, koljačina je prilično pitoma, nema tu žestine iz korejskih niti boleštine iz japanskih filmova.

Glazbena podloga je onako okej, ali glavna je tema Fkn Perfect od Pink promašena. Trebalo je staviti Prodigyjev Smack My Bitch Up.

Sve skupa ispao je prosječni hororčić koji je mogao biti puno bolji da je bio žešći što se nasilja tiče, ali i što se tiče kritike američkih horor kampova.
Pokoja nova ideja unutra ne čini ga lektirom. Šteta jer su se pogubile u kopiranju bezbrojnih žanrovskih kopija.
Komotno pogledajte ako nemate što drugo, film nije đubre, ali ne očekujte išta više od mediokriteta.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 22:17
Taman sam hteo odgledati, ali hvala na komentaru.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 22:59
Odgledaj. Možda ti se svidi više nego meni. A možda i manje. Wink
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2024 u 19:25
Joxer Tm vidim da si neupucen u problematiku LGBT osoba a ovd ekomentarises nesto sto ne poznajes. Prvo ti americki kampovi nisu san i njisu horor. Drugo postoje dve vrste homoseskualnoisti egodistona egosintona Kladim se da za ovo nisi nikad cuo niti da znas o cemu se radi. Egosintone osobe su sretne sa svojim seksualnim opredeljenjem i nemaju problema sa time. Egodistone , nisu i nesretne su. One imaju pravo da se lece i to nikakva''demokratija'' u psihijatriji ne moze da im uskrati. i
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2024 u 22:17
Daj molim te...
Prevara za izmusti pare od kozojeba zvana konverzacijska terapija smatra se torturom od strane ne anonimnog mene, nego organizacije koja se zove International Rehabilitation Council for Torture Victims.
Imaš na wikiju kartu država u kojima je zabranjeno to dno dna civilizacije:
https://en.wikipedia.org/wiki/Conversion_therapy#/media/File:Countries_banning_conversion_therapy.svg
Karta nije skroz ažurna, prijedlog o zabrani toga sranja unutar svih država članica postoji u EU.

To je prvo.
A drugo, to što ti zoveš lgbt problematika svodi se na samo jedno.
Postoje ljudi koji ne žele dopustiti da drugi budu sretni.
Tuđa sreća ih ubija.
Pa će raspištoljeni hodati što po ulicama, što po krčmama, što po internetu, i maltretirati ostale teorijama urote o nekakvoj lgbt propagandi, novoj imaginarnoj jedinici korijen iz minus jedan, koja za razliku od matematičke postoji samo u njihovoj glavi.
Svojim izmišljotinama i Goebbelsa bi posramili.
Vrlo lako ih je uočiti i u stvarnosti odjebati, a na internetu dodati na blok listu (ako postoji). Ne razlikuju pedofiliju od homoseksualnosti i biseksualnosti, a za zoofiliju smatraju da je čist' normalna, jer čemu služe koze dok se ne pojedu.
Ne znam što takvi psihički bolesnici rade više u ex yu državama. Nek idu u Iran.

O seksualnom identitetu, oprosti, ne namjeravam razglabati.
Struka je svoje o tome rekla, a crno neće postati bijelo samo zato jer se političarima tako ćeflo, a religioznim fanaticima predstavlja nepremostiv problem u prodaji retardirane doktrine.
Sreća moja da ljude više ne pale na lomači, jer nakon ovoga što sam napisao, sad bih negdje tuda grijao publiku.

Ažurirao JoxerTM - 05.Listopad/Oct.2024 u 22:45
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2024 u 18:07
Moglo je to da se izdigne iznad proseka, ali nije. Ipak, pošto otvara neka bitna pitanja, može se reći da je ovo društveno-angažovani horor, te kao takav zaslužuje gledanje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.