Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The World At War BBC (SVET U RATU)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The World At War BBC (SVET U RATU)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iviv View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iviv Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The World At War BBC (SVET U RATU)
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 11:19

Ima li negde titl za sve epizode BBC serije Svet u ratu (World At War BBC )? Nadjoh titl samo za 1,3 i 8 epizodu a ima ih 26.

iv
Na vrh
divxman View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2009 u 13:48
Pravo je cudo da si i to nasao, jer je u Srbiji zvanicno DVD izdanje sinhronizovano a ne titlovano. Ne znam da li je objavljivan u Hrvatskoj.
divxman
Na vrh
sojka50 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sojka50 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2009 u 17:12
ja sam isto tako našao samo tri prijevoda,ali sam takodjer skinuo engleske titlove za sve serije koji opet nisu dobri jer se ne poklapaju sa govorom u seriji pa to dosta smeta,ako netko ima volje za prevađanjem na hrvatski ili srpski poslat cu mu na mail
Na vrh
matija15 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 15:36
imas ovdje sve sihronizirano

http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=16&t=49613
Na vrh
dovlex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovlex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2009 u 14:46
Originalno postovano od strane sojka50 sojka50 piše:

ja sam isto tako našao samo tri prijevoda,ali sam takodjer skinuo engleske titlove za sve serije koji opet nisu dobri jer se ne poklapaju sa govorom u seriji pa to dosta smeta,ako netko ima volje za prevađanjem na hrvatski ili srpski poslat cu mu na mail

di si našao eng titlove daj postaj link ja tražim cjeli dan i nemrem ih nigdje nači
Just do it
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 11:06
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2009 u 17:12
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 14:49

Stara tema, novo pitanje.....

Ako se ne varam, prevedeno je prvih 9 epizoda ovog serijala.

Da li ima ikakve nade da se na netu pojavi prevod za deseti deo, WOLF PACK (VUCJA DRUZINA) ili ako bi neko bio ljubazan da mi sibne linkove za download sinhronizovanog izdanja na PM, bilo koji format, samo mi je bitna ta jedna epizoda.

A za koju nema prevoda, a linkove ne uspevam naci za sinhronizovano izdanje.....

Hvala unapred!

Ažurirao icemaher - 12.Ožujak/Mar.2013 u 17:58
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2013 u 00:57

Ice, pa to se već prodazumeva.....

Nego nema PM od tebe? Ništa linkovi, sve je mrtvo?
Eh... svega ima, samo te epizode nema.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
MARIN88 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MARIN88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 15:10
Šteta što ovaj dokumentarac nije preveden
a puno je bolji od WWII in HD
Na vrh
fixup View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fixup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 15:27
Izvrstan je taj dokumentarac i bila bi šteta da se kompletno ne prevede. Sad radim Russia's war, a imala sam u planu nakon njega krenuti na The World at War. Ne zna se što budućnost nosi Unhappy i kako će me služiti slobodno vrijeme, ali tek da se zna da ipak postoji netko s ozbiljnim namjerama za prevođenje... Wink Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2013 u 11:05
Kad sam tek postala ovde prevodilac imala sam nameru prevesti ceo serijal(čak to i najavila), ali eng titlovi su ooočajni (čitaj- prepričan govor naratora), a naša sinhronizacija prepričana verzija prepričanog titla i zato sam odustala. Dan danas mi je žao zbog toga Unhappy
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
MARIN88 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MARIN88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2013 u 15:13
Russia's war imaš sinkroniziranu verziju, ne znam zašto radiš prijevode

new1 je prevodia WAW i kasnije odusta, drugi lik mi je reka da se spominje (možda u translator grupi) da je imaju u uplanu prevesti (bilo jako davno), a ovaj treći lik izgleda nema vrimena itd

Na vrh
fixup View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fixup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2013 u 18:50
Znam da ima Russia's war sinkronizirana verzija, al sve je točno ovo što kaže Bojana, prepričano je. I to je sasvim OK u sinkronizaciji, ali to jednostavno nije za titl, on mora biti sažet, ima druge zakonitosti. Osim toga  zabavnije je prevoditi, veći je gušt SmileLOL Poslužim se sinkroniziranom verzijom na kraju samo da provjerim da nisam negdje omanula smisao i to je to. Ako i budem krenula u taj maratonski projekt (a poznajući sebe najvjerojatnije HOĆU LOLLOLLOL) znam da će prevođenje potrajati jako dugo, i zbog nedostatka vremena i zbog angažmana, al sve će to bit od srca, za edukaciju narodnih masa... Smile
Na vrh
MARIN88 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MARIN88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2013 u 19:20
Originalno postovano od strane fixup fixup piše:

za edukaciju narodnih masa... Smile

Ja sam za, ali mogu jedino pomoći u izradi linija Smile

Star
Po ovom dokumentarcu je napravljen WAW

A ovaj dokumentarac je Ruski WAW (Burt Lancaster)

The Unknown War (1978)  Star

http://www.imdb.com/title/tt0483223/

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.