Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Woman in the Window (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Woman in the Window (2021)

The Woman in the Window

The Woman in the Window (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Žena na prozoru

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

100 min

Režija:

Joe Wright

Scenarij:

Tracy Letts
, A.J. Finn

Glavne uloge:

Julianne Moore
  >  Jane Russell
Gary Oldman
  >  Alistair Russell
Jennifer Jason Leigh
  >  Jane Russell
Amy Adams
  >  Anna Fox
Wyatt Russell
  >  David
Mariah Bozeman
  >  Olivia Fox
Daymien Valentino
  >  Mover
Anthony Mackie
  >  Ed Fox
Haven Burton Paschall
  >  Shelly
Liza Colón-Zayas
  >  Bina
Donat Balaj
  >  Jacob
Myers Bartlett
  >  911 Dispatcher
Ben Davis
  >  Steve (voice)
Jeanine Serralles
  >  Detective Norelli
Brian Tyree Henry
  >  Detective Little
Rand Guerrero
  >  McNamara
Diane Dehn
  >  911 Dispatcher
Anna Cameron
  >  Alex
Fred Hechinger
  >  Ethan
Blake Morris
  >  911 Dispatcher

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Nerko75 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nerko75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Woman in the Window (2021)
    Objavljeno: 14.Svibanj/May.2021 u 22:43
Sreća pa ovi novi producenti nisu ni gledali Rear Window, Sigurno se cude originalnosti ideje 😁
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 13:35
Dobra psihološka triler-drama. Preporuka za gledanje.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 14:14
Što možeš, ne bih se složioOuchSutra osvrt.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 14:17
Čuj sutra, ko živ, ko mrtav, di Robine reci tek da li ti se dopao, sutra ne radim tj ne mogu pozajmiti film, daj dok sam na poslu, u mogućnosti 😊, da znam da li da ga potražujem ili ipak ne. Moliću lepo 🙂

Izgleda kao da i nije ostavio kakav utisak na tebe, no šta znam...
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 14:58
Ugasio nakon pola sata.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 15:05
Ja ga ne bih preporučio. Nikome a kamoli tebi Puppy. Nije smeće, no nije baš ni uspješni psiho thriller.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 15:14
Oki, thanx 🙂 nisam bio siguran da li se nadovezuješ na Nerkov ili Bradyjev post 🙂

Svideo mi se, onomad, Disturbia, da i ne govorim tek o Rear window, pa razmišljah da li da overim i ovo, no neka onda, ne fali filmova 🙂
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 17:09
Ja kupio knjigu, rekoh da prvo pročitam roman pa onda odgledam film, kad ono pristigoše komentari. Ouch

Hajde, sačekaću malo da se slegnu utisci. Wink

Na vrh
Solex7474 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Solex7474 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 11:03
Koliko Vi robin12345 imate godina? Ne vise od 20? Aha, onda lepo Vi na SF i zombi filmove, oni su za Vas, Srdacan pozdrav.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 11:31
Nikad neću shvatiti zašto se ljudi nađu osobno uvrijeđeni ako se nekome ne svidi film koji se njima sviđa? Mislim jel' nije bolje neki argument tipa: " Meni se film baš svidio, zato jer...". Ovako je pucanj u prazno, pljucnut na osobu koja se ne slaže s tobom. Ako se tko ponio kao 20-godišnjak, onda je to prije kolega Solex7474, nego ja.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 11:55
a ja pa verujem robinovom utisku, nevezano za godine, već za njegov filmski senzibilitet, doživljaj iz njegovog oka, iskustva kao filmofila.

Nije da ga ne bih menjao za jednu kratko podšišanu crnku u soknicama, u svojim ranim dvadesetim, neka cura voli i Zonu Zamfirovu, Tyler Perryja, ma može da glasa i za desničare koji bi me naglavačke iz otadžbine, bole me brige. Avaj, imam samo robina ovde u temi...i verujem mu, glede ovakvih filmova pogotovo. Mada je moje pitanje iznad bio zapravo moj vid drugarskog forumskog pozdrava, podrške, nigde mi ne gori oko friških triša. Imam 45 godina, dugu kao ugalj crnu kosu, volim krompiriće i meso iz rerne, gledam zombije, morske nemani, Kubricka, Jean-Pierre Melvilla i Tyler Sheridana, i sve između toga.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 12:29
Hvala Puppy na podršci! Što se tiče filmova od kojih očekuješ nešto više, poput ovoga. Filmovi koji maju sjajan casting, Adams-Oldman-Moore-Jason Leigh, onda ponekad ne dobiješ ono što si smatrao dobiti prije gledanja. Apsurdno je da ponekad o horrorčiću napišem pozitivu, a onda o "ozbiljnom" thriller sasvim suprotno? Kao kada profesor davi odličnog učenika jer zna da ovaj može daleko bolje, a pušta da se provuku neznalice. Pa ne mogu The Woman in the Window gledati potpuno istim očima kao Boys from County Hell! Kako uspoređivati potencijalno sjajne filmove s onima od kojih očekuješ samo običnu prolaznu zabavu? Odgovor je nikako. Svaki film ima svoje mjesto u filmskom svijetu, zato i bude- ovaj hvali horrore a pljuje "filmčine". No dobro, kada javno pišeš valjda je u redu da nezadovoljni pljuckaju jer su motivirani reagirati, a oni manje više zadovoljni napisanim idu dalje jer nemaju potrebe pisati hvalospjeve.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 12:45
Sve je to zbilja istina. No, šuti bolan, ta tebi su dali 20 god i npr Romera, makar Snyderov remake ili eto onaj pustinjski road-zombie filmić sa milicom u menstruaciji.

...a ja sam bio narkoman, alkoholičar (valjda istovremeno), "nije taj ni gledao film", glupan, lažov, "voli u šteker da gurne", trol, ludak, rahitičan (sa mojih skoro 90kg 🤭) šta sve još ne, zvučalo je maltene negativno sve to 😄 a doslovno ne može dalje od istine.

Što meni neko ne da da imam 16 god npr 🤭 preživeo bih i sa zombijima (pa šta drugo radim poslednjih 30 godina ionako?) 😄

Tako nam je to, dobri robine, čak ni u rovovima, već u prvim, izloženim položajima, čim se piše mucho i dele svoje misli, doživljaji i emocije, prvi smo na udaru. 🤭

Ažurirao puppet_master - 16.Svibanj/May.2021 u 19:39
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 13:55
U knjizi po meni najveci obrt se desi mnogo pre kraja,pa je kraj tu vec izgubio na iznenadjenju.
Sad cekam da zaboravim pa da gledam film.
Ne znam koliko cu da cekam...
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 16:08
Slažem se da se ne niko ne treba vređati ukoliko neko ima drugačije mišljenje. Ukusi su različiti. Recimo robin i ja se očigledno ne slažemo oko kvaliteta ovog filma, ali sve je to samo stvar ukusa.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 19:11
Ovo je izvrsno!
Ne film, film sam odmah odlučio preskočiti i prije nego je preveden, nego ovo komentiranje komentara.

Red je da se i ja onda uvalim, jel ' tako? Wink

Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Ako želite gledati Amy Adams kao odličnu glumicu onda bolje ponovite Sharp Objects.

Ne dijelimo mišljenje.
Ne komentiram serije ovdje, ali na drugom sajtiu sam napisao da je Sharp Objects razvlakuša sa iritantnim filerima od koje postoje puno bolje, puno zanimljivije i puno inventivnije obrade istog sindroma.
I ne mislim da je Amy Adams odlična glumica igdje pa ni tamo. Ona će svoju ulogu korektno odraditi, ali ne zna ukrasti scenu, ne zna zarobiti kadar i učiniti sve drugo na ekranu manje važnim od nje. Dobra svakako jest, ne i više od toga.

Originalno postovano od strane Solex7474 Solex7474 piše:

Koliko Vi robin12345 imate godina? Ne vise od 20? Aha, onda lepo Vi na SF i zombi filmove, oni su za Vas, Srdacan pozdrav.

Otkad su to sf i zombiji za "ne više od 20"?
sf, barem ja, volim više sad nego kad sam imao 20, a zombije nisam podnosio nikad (postoje iznimke).
Da prostite, bože me sačuvaj ovakvih za godine vezanih žanrovskih preporuka koje nikakve logike nemaju.

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

"voli u šteker da gurne"

Pokušavam vizualizirati kako bi to izgledalo, ali ne uspijevam. LOL
Ako je šteker onaj od struje.
A kad je takvo što u pitanju, smatram da bi to trebalo ufilmiti.

Tko bi rekao da će jedan ovakav film, koji kažem ne pada mi na pamet gledati, američko poimanje bilo kakvog psihičkog poremećaja, ovdje agorafobije, me ne zanima...
Tko bi rekao da će izroditi jednu ovakvu reakcijsku raspravu.
Ni svi masterpisi nisu ovo uspijevali.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 22:39
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ovo je izvrsno!
Ne film, film sam odmah odlučio preskočiti i prije nego je preveden, nego ovo komentiranje komentara.

Ni svi masterpisi nisu ovo uspijevali.

Robin i moja malenkost smo skoro pa legalno, od strane forumaša, izabrani šampion i vicešampion spama, pa nije zapravo bilo teško. Odvući temu u materinu tj. Da ne bude suvoparno, pravolinijski, ni tek "dobar je" - "nije"... a mož' čak da bude poučno i zabavno. 😊 Apel, od svakoga na svoj način, protiv olakog suda drugima, razlikama u mišljenu, uopšte ad hominem pristupu and such. 🙂

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 22:54
Tu si u kontradikciji, šampionat spama u stilu dobar, loš... Odličan... Film...
Predvode neki drugi članovi, vas dvojicu u vrhu tog "natjecanja" ne vidim. Approve

Spam i offtopic nisu jedno te isto. Mogu nekad biti, ali jako teško.
Međutim ovdje su ta "prepucavanja" samo naizgled van teme, ne čita li se površno jasno je što tko misli o gornjem filmu.
Definitivno jasnije od besmislenih imdb brojki. Wink

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 23:06
Svako prema svom vremenu, volji, stilu, neko dođe sa posla, čeka ih porodica, ne mogu a i ne moraju svi poviše rečenica, analize, ni detalja, razumem i njih. Ma i ja se penzionisao (od pisanja recenzija/konkretnijih osvrta) pre više godina svakako. 🙂

Spam je meni druženje, glupiranje, bojenje svetlijim bojama, neka i mimo reda, zadate teme i ponekog pravila, no ipak u službi foruma. 🙃

Na vrh
compunerd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj compunerd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 18:58
Film je solidan, to malo negativne kritike sto dobija je poprilicno slabo. Svaka produkcija ima hejtere. 🙂 Amy je izuzetna, naravno. A tu je i sjajna Julianne! 👏🏻 Jedino sto je mana je cinjenica da je trebao originalno da bude objavljen jos 2019. godine, dakle cekali smo gotovo 2 citave.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.