Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Wolverine (2013) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Chuck Norris ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2013 u 21:56 |
![]() Početak prikazivanja: 25.07.2013 Žanr: akcija, avantura, fantazija Režija: James Mangold Scenario: Mark Bomback, Scott Frank Glumci: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Brian Tee Opis: Zasnovana na kultnom stripu, ova epska avantura vodi Vulverina (Hju Džekmen), najpoznatijeg junaka iz X-men sveta, u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhi-neprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Ranjiv po prvi put, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom, već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada pre. izvor: cineplexx |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dilan_dog ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Barbie's sugar daddy Pridružen: 27.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Krejven Roud 7 Status: Offline Points: 1323 |
To brate Bambula! Nestrpljivo očekujem tvoj prevod. I bolji snimak. Ovo mi mnogo mutno bre. A i brate ništa se ne čuje.
![]() |
|
I have another question. Have there been any other zombies in your family?
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |