Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Witness for the Prosecution (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 04:18 |
The Witness for the Prosecution (2016) Režija: Julian Jarrold Scenarij: Sarah Phelps, prema priči Agahte Cristie Žanr: Krimi, Drama, Misterij Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, SAD Trajanje: 1 sezona, 2 epizode Toby Jones ... Mayhew Andrea Riseborough ... Romaine Billy Howle ... Leonard Vole Hayley Carmichael ... Alice Monica Dolan ... Janet McIntyre Kim Cattrall ... Emily French Miranda Nolan ... Christine Moffat Charles De'Ath ... Deveraux Dorian Lough ... Detective Breem Serija je bazirana na kratkoj priči Agathe Christie i donosi nam priču o potrazi za ubojicom bogate nasljednice Emily French koja je pronađena mrtva u svojoj kući. Emily je mladom oportunisti Leonardu Voleu ostavila svoje bogatstvo i on je prvi osumnjičen, ali se nada da njegova partnerica Romaine može dokazati njegovu nevinost. Prema istoj priči Agathe Christie, slavni američki režiser Billy Wilder je 1957 g. snimio film sa istim naslovom i dobitnikom nekoliko Oscara, Witness for the Prosecution sa Tyrone Powerom, Marlenom Dietrich, Charlesom Laughtonom |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |