| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The V.I.P.s (1963) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The V.I.P.s (1963)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2013 u 00:00 |
|
The V.I.P.s (1963) ![]() IMDb Režija: Anthony Asquith Scenarij: Terence Rattigan Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 119 min Elizabeth Taylor ... Frances Andros Richard Burton ... Paul Andros Louis Jourdan ... Marc Champselle Elsa Martinelli ... Gloria Gritti Margaret Rutherford ... The Duchess of Brighton Maggie Smith ... Miss Mead Rod Taylor ... Les Mangrum Orson Welles ... Max Buda Linda Christian ... Miriam Marshall Dennis Price ... Cmdr. Millbank Richard Wattis ... Sanders Ronald Fraser ... Joslin David Frost ... Reporter Robert Coote ... John Coburn Joan Benham ... Miss Potter Iznenadna promjena vremena prisili putnike na londonskom aerodromu da provedu noć u čekaonici, što će dodatno zakompliciriti njihove, problemima obavijene, živote. Čekajući u londonskom aerodromu let za New York, Frances Andros (Taylor) razmišlja o ostavljanju njenog bogatog muža, Paula Androsa (Burton), zbog starijeg i imućnijeg muškarca, Marca Champsella (Jourdan). Les Mangrum (Taylor), bogati australski biznismen putuje zajedno sa svojom vjernom tajnicom, gđicom Mead (Smith), kako bi stigao u New York do banke koja će mu odobriti zajam i spasiti njegovu kompaniju. Max Buba (Wlles), filmski mogul, i glumica Gloria Gritti (Martinelli), pokušavaju pobjeći iz Engleske kako bi izbjegli porez. Nažalost, magla spriječi odlazak aviona i poveže sudbine ovih naizgled različitih putnika. NAGRADE: 1964: Academy Awards, ZDA Margaret Rutherford, dobitnica nagrade Oscar za najbolju žensku sporednu ulogu. 1964: BAFTA Awards Nominacija za najbolji britanski film 1964: Golden Globes, ZDA Margaret Rutherford, dobitnica nagrade Zlatni Globus za najbolju žensku sporednu ulogu. Maggie Smith, nominacija Zlatni Globus za najbolju novu žensku glumačku nadu. 1964: Laurel Awards Margaret Rutherford, dobitnica nagrade za najbolju žensku sporednu ulogu. 1963: National Board of Review, ZDA Margaret Rutherford, dobitnica NBR nagrade za najbolju žensku sporednu ulogu. Prevod je uradio vlajan TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |