| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Trials of Cate McCall (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Trials of Cate McCall (2013)Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2014 u 23:56 |
|
The Trials of Cate McCall (2013) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 89 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Karen Moncrieff Uloge: Kate Beckinsale ... Cate McCall James Cromwell ... Justice Sumpter Taye Diggs ... Austin Moseley Clancy Brown ... Brinkerhoff Nick Nolte ... Bridges Mark Pellegrino ... detektiv Welch Cate McCall je vrhunski advokat, ali zbog alkoholizma i svađe sa sudijom morala je na rehabilitaciju i na probni rad u maloj kancelariji. Pored toga bori se i za starateljstvo nad kćerkom koja sada živi s ocem u Sijetlu. Dodeljeno je da brani Lacey Stubbs, koja tvrdi da je pogrešno optužena za ubistvo druge žene i da je prilikom suđenja došlo do greške. Osim toga, Lacey tvrdi i da ju je zatvorski čuvar silovao. Cate koja nikad nije izgubila slučaj, istražuje sa prijateljem Bridgesom i pronalazi dokaze koji bi mogli da dokažu da je Lacey nevina i da je njen slučaj namešten. Ili možda ipak...? Prevod uradio Calavera Ažurirao bojan969 - 14.Srpanj/Jul.2014 u 21:18 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2014 u 20:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2021 u 17:31 |
|
Odlican film sa Kate Beckinsale
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |