| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Tortured (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Tortured (2010)Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 14:46 |
The Tortured (2010)Žanr: Horor, Triler
Režija: Robert Lieberman Jezik: Engleski Glumci: Erika Christensen, Jesse Metcalfe, Bill Lippincott Trajanje: 79 min Skrhkani otmicom i ubistvom sina, Elise i njen muž Craig bivaju dodatno uznemireni činjenicom da će čovek odgovaran za to biti prerano oslobođen. Oni zaključuju da ih je krivični sistem izneverio adekvatnim nekažnjavanjem monstruma koji je odgovoran za svu njihovu bol, pa stoga odlučuju da ga kidnapuju i drže kao taoca u podrumu udaljene seoske kuće, gde nameravaju da mu nanesu što više boli ne bi li mu se osvetili. Elise i Craig čvrsto veruju da je osveta "oko za oko, zub za zub" ne samo opravdana, već će uz pomoć nje izlečiti i mentalne rane. IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1017464/ Prevod uradio BaglyasPeter TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 15:44 |
|
Kako mi je ovaj film promaknuo...izgleda dobro.....danas se gleda...hvala CSI na ovim temama, pola filmova otkrijem ovako preko ovih tema...
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 18:13 |
|
Evo odgledao film i što reći....uf, težak film za gledanje...Nakon ovakvoga filma odmah moram pogledati neku lijepu komediju...nisu ovakvi filmovi za mene
.....glumci su u filmu odlični, radnja dobra, i ima odličan preokret na kraju...dosta slično filmu SAW...Ali početak filma, ona krađa djeteta me jako pogodila, sad će mi trebati par dana da se oporavim...mislim da neću više gledati ovakve filmove... ....ali film je dosta dobar za nekoga tko može podnijeti ovakvu tematiku, ja eto to baš i ne mogu...ocjena od mene 7....@BaglyasPeter odličan prijevod
Ažurirao outside - 26.Listopad/Oct.2010 u 18:17 |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 20:59 |
|
Twisted Pictures je odlicna kompanija za twisted filmove
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |