Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Time Traveler's Wife (2009) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Nela81 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() Pridružen: 09.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 01:44 |
The Time Traveler's Wife (2009) - Žena vremenskog putnika
![]() Ovo je neverovatna priča o Henriju de Temblu, poletnom i avanturistički nastrojenom bibliotekaru koji pati od genetskog poremećaja zbog kojeg putuje kroz vreme. Njegova žena je Kler Abšir, umetnica koja mora izađe na kraj sa njegovim sve učestalijim izbivanjima i opasnim putovanjima. Hoće li njihova strastvena ljubavna priča izdržati pravu romantičnu zamku u koju su oboje postavljeni protiv svoje volje? Režija: Robert Schwentke Scenario: Bruce Joel Rubin, Audrey Niffenegger (novela) Žanr: Drama, romansa Uloge: Eric Bana (Henri de Tembl), Rachel McAdams (Kler Abšir), Ron Livingston (Gomez),... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nameless One ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hajde da rekoh da skinem film i da pogledam sa ženom kada nismo stigli otići u kino da pogledamo. Inače, volimo ponekad pogledati finu romantiku pa rekoh evo ga nešto fino. Prvih pola sata dok smo gledali film razmišljali smo da ga prekinemo gledati, ali hajde rekoh možda se nešto zanimljivo i desi do kraja. I zamislite mog iznenađenja: NIŠTA. Film je toliko konfuzan, previše rupa (kao i svakom filmu koji se bavi putovanjem kroz vrijeme), ima finu ljubavnu priču koja je (po meni uništena) "putovanjem kroz vrijeme". Mislim da ima i mnogo, mnogo boljh romantičnih filmova od ovoga. Sreća moja pa ne odoh u kino
![]() |
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |