| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Thursday Murder Club (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Thursday Murder Club (2025)Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2025 u 18:01 |
|
Nisam zadovoljan.
Ovo je whodunnit, trebao bi biti. Međutim, mene kao ljubitelja krimića bilo kakve vrste, u ovom filmu nimalo nije zanimalo ko je, kako i zašto krknut. I petparački krimići sa kioska štampani na recikliranom tariguzu su znali biti zanimljiviji. Srećom po film, itekako me zanimala gluma velikog broja dokazanih talenata, pa nisam ugasio. Ovo je postalo toliko učestalo da se bojim da je krenuo valjda nekakav novi trend, napucaj film jakim imenima, a priču ko j. Nadam se da su svi dobro naplatili nastup, potrudili su se iako je priča jad i čemer. Gledati ako ste student glume ili član amaterskog kazališta, ostali preskočiti. |
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2025 u 21:42 |
|
Šarmantna glumačka postava fino se snašla u misteriji prožetoj prepoznatljivim engleskim humorom. Svaki od četvoro glavnih likova profilisan je s namerom da ih prikaže kao skladnu grupu penzionera sposobnih da zabave, ali i zaintrigiraju publiku. Ništa posebno ili nešto što već nismo ranije gledali, no istini za volju nepretenciozan narativ s lakoćom se prati, baš zbog više nego dobrih performansa renomiranih bardova britanske glumačke scene, uz svesrdnu podršku nekolicine sporednih rola, pre svega dobronamerne policajke u interpretaciji solidne Naomi Ackie. Diksretna muzička podrška, verodostojna scenografija staračkog doma visoke klase, uz adekvatan angažman kamere, stvaraju u suštini lepu sliku o krimiću u kome su napetost i humor dobro izbalansirani. Ugodno me iznenadio, obzirom da i nisam puno očekivao.
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2025 u 11:22 |
|
Meni je ovaj film baš odgovarao, osjećao sam se kao da plovim, baš sam uživao u toj scenografiji, produkcijskom dizajnu, montaži, glumi, te pitkom dobrom scenariju poznate ala Agatha Christie radnje, samo puno radosnijeg duha i stila, to mi je baš odgovaralo.
Ne mogu reć da je misterija ovoga filma bila pre mistična i nevjerojatno napeta, odma se moglo pretpostaviti tko je u top 2 krivca, ali mi je baš bilo zabavno pratiti te likove, u kasnijim životnim poglavljima kako im je razbijena monotonija, kako se zabavljaju i uživaju u tome da zaključe tko je počinio ta ubojstva. Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može. |
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2025 u 13:30 |
|
Većinom zabavan, tačnije, sve je taman za uživanje osim kraja. Tu su ga smandrljali.
|
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |