| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Slut (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Slut (2011)Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 18:02 |
|
The Slut (2011) ![]() IMDb Režija: Hagar Ben-Asher Scenarij: Hagar Ben-Asher Žanr: Drama Jezik: Hebrejski Država: Izrael, Njemačka Trajanje: 87 min Hagar Ben-Asher ... Tamar Ishai Golan ... Shai Icho Avital Yoav Levi Tsahi Hanan Stav Yanai Daria Forman Tamar, 35g., lijepa mlada žena živi sama sa svoje dvije kćerke. Pošto ne može zadovoljiti svoje seksualne apetite ima vezu sa nekoliko muškaraca iz sela. Mladiću Shaiju je umrla majka i on se vrati kući da se pobrine oko njene imovine. Kada Shai upozna Tamar odluči ostati u selu, i uskoro se zaljube. Da li će ona biti zadovoljna samo sa jednim partnerom? NAGRADE: 2011: Awards of the Israeli Film Academy Hagar Ben-Asher, nominacija nagrade za najbolju glumicu Amit Yasur, nominacija za najbolju montažu Li Alembik, nominacija nagrade za najbolje kostime 2011: Chicago International Film Festival Hagar Ben-Asher, nominacija nagrade za režiju 2011: Jerusalem Film Festival Hagar Ben-Asher, dobitnica nagrade 'Pirchi Family' i nominacija nagrade za režiju TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |