Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Silent Sea (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2021 u 10:58 |
Još jedna odlična, južno korejska serija!
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 35048 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sumorna sutrašnjica, suše, rasulo zbog nedostatka pijaće vode na Zemlji, stroge mere vlada sa sve klasnim razlikama u rasporedu za svoju dnevnu dozu vode...i raznovrsni tim naučnika, astronauta koji se šalju na mesečevu bazu na kojoj je stotinjak ljudi u kakvom misterioznom istraživačkom radu mrtvo. Novopridošli tim, jasno, mora naći i vratiti na Zemlju rezultat tog rada, usput ne znajući precizno ni šta, ni zašto traže, uz, pokazaće se, ni malo lak zadatak ostati uopšte živ u tim pustim, mračnim i misterioznim koridorima baze. Ima svoj deo mana, kao i vrlina, sveukupno mi se mahom dopala serija. Sjajno izgleda, likovi nisu kartonski, svako ima svoju priču, ambijent zna biti dobar, sav u klaustrofobičnosti i misterijama, možda i uz flert sa hororom ponegde a sve to u rešavanju problema kako koji iskrsava pred naš tim. Ok koncept. Doduše, The Silent Sea zna zaličiti na koješta što smo već gledali, nekako uspeva da ostane dobrim delom svoja. Produkcija, zajedno sa glumcima, biva na prilično visokom nivou, što pomaže. Ono što mi nije pomoglo je to što mi uprkos svom svedenom trajanju od osam epki, serija ipak traje duže nego što bi mi prijalo. Svi ti hodnici i razdvojeni tim, svako malo neko ide na neku pa petu stranu, meni je pa mrsko da crtam vražiju mapu, nemam blagog pojma gde je i kada ko, ponekada ni zašto a to traje iz epizodu u epizodu. Naravno da ne mogu svi sesti u miru za jedan sto i ćaskati dok se serija ne privede kraju, no eto, meni nije prijalo to "idemo levo-desno" ponavljanje. Iznadprosečno u svakom slučaju. Koliko...pa, kako za koga. Meni u dovoljnoj meri da mi u celini bude više zanimljiva no ponavljajuća.
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 1690 |
Papete, majstore, pa kad ti stigneš da odgledaš sve živo?
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 1245 |
Slazem se, i ja sam hteo da postavim isto pitanje, u stilu Stole Haringa ( posto sam aktivan na forumu oko godinu dana, ali vidim da clan vise nije aktivan), a jos i da se napise toliko reci :)
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 35048 |
Nemam vremena, što je najbizarnije od svega.
![]() Ovaj period je ništavan, nije vredan pomena, npr u februaru 2019. sam bio teže bolestan, otrovan, iscrpljen, sa gotovo nepostojećim imunitetom, morao sam da ležim skoro sve vreme...u to ionako malo februarskih dana sam pogledao preko 200 filmova. (giallo, politziotteschi, italo horori itd iz tamošnje ekspolatacije, dakle jesu nešto kraći u trajanju, mnogi vrlo svedeni, te mi fokus i psiha nisu ispaštali). ![]() Bio sam svojevremeno plaćen da gledam mnogo filmova u kratkom vremenu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nibiru2012 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 30.Svibanj/May.2010 Status: Offline Points: 7 |
U zadnje vrijeme najrađe gledam južno korejske serije. Ne očekujem previše i uvijek dobijem više od očekivanog.
|
|
![]() |
|
darko-zivkovic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 23.Studeni/Nov.2012 Status: Offline Points: 12 |
Mene serija zabavila a i prijatno iznenandila produkcija iste.
|
|
![]() |
|
Boxter7 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Listopad/Oct.2018 Status: Offline Points: 1 |
Plitko, puno propusta i nelogicnosti. Ipak je to netflix. Moze da se gleda a bez problema i da se obidje...
|
|
![]() |
|
robi75 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 06.Veljaca/Feb.2011 Status: Offline Points: -3 |
Osrednje. Vise kvalitetna nego losa.
|
|
![]() |
|
spacens ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 15.Studeni/Nov.2014 Status: Offline Points: 2 |
Dobra serija, ima dobru atmosferu, a ova recenzija je puna spojlera!
|
|
![]() |
|
niko011 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Status: Offline Points: -1 |
Serija je dobra, recenziju čitaš naravno tek kad odgledaš, a do tada samo prvi pasus. Imaš uvek link ka trejleru i to je dovoljno za gledam ili ne gledam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |