| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Saratov Approach (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Saratov Approach (2013)Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 19:16 |
|
The Saratov Approach (2013) ![]() IMDb Režija: Garrett Batty Scenarij: Garrett Batty Žanr: Akcija, Drama Jezik: Engleski Država: USA, Ukrajina Trajanje: 107 min Corbin Allred ... Elder Tuttle Maclain Nelson ... Elder Propst Nikita Bogolyubov ... Nikolai Alex Veadov ... Sergei Peggy Matheson ... Donna Tuttle Paul Mulder ... Mr. Tuttle Jennifer Erekson ... Mary Propst Bruce Newbold ... Lee Propst Film je snimljen prema istinitoj priči o dva mormonska misionara koji su 1998. godine bili oteti u Saratovu, u Rusiji i za koje su otmičari od Mormonske crkve zahtjevali otkup u visini 300 tisuća dolara. Prevod je najavio: intoxic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2014 u 20:17 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |