Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Raven (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Raven (2012)

The Raven

The Raven (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gavran - smrt iz priče

Godina:

2012

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

110 min

Režija:

James McTeigue

Scenarij:

Ben Livingston
, Hannah Shakespeare

Glavne uloge:

John Cusack
  >  Edgar Allan Poe
Brendan Coyle
  >  Reagan
Michael Cronin
  >  Old Gentleman
Pam Ferris
  >  Mrs. Bradley
Brendan Gleeson
  >  Capt. Charles Hamilton
Dave Legeno
  >  Percy
Kevin McNally
  >  Maddux (as Kevin R. McNally)
Michael Poole
  >  Professor
Adrian Rawlins
  >  Doc Clements
Jimmy Yuill
  >  Captain Eldridge
Alice Eve
  >  Emily Hamilton
Sam Hazeldine
  >  Ivan
Luke Evans
  >  Detective Fields
Oliver Jackson-Cohen
  >  John Cantrell
Aidan Feore
  >  Stage Manager

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Raven (2012)
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 19:59

The Raven (2012) - IMDb

Režiser: James McTeigue 

Žanr: triler 

Distribucija: 9. mart 2012. 

Glumci: John Cusack, Luke Evans, Alice Eve, Brendan Gleeson, Oliver Jackson-Cohen 

Info: 

Kada su majka i kćerka pronađene brutalno ubijene u Baltimoreu u 19. stoljeću, detektiv Emmet Fields (Luke Evans) dođe do zastrašujućeg zaključka: zločin ima sličnosti sa fikcijskim ubistvom opisanim u lokalnim novinama – dijelu kolekcije priča koje piše Edgar Allan Poe (John Cusack). Međutim, čak i dok Edgara ispituje policija, još jedno užasno ubistvo se dogodi, koje je također inspirisano popularnim pričama. Shvatajući da je na slobodi serijskli ubica koji koristi Edgarovo pisanje kao scenario za svoj krvavi pohod, Fields potraži pomoć u zaustavljanju napada. Ali kada se učini da bi neko blizak Edgaru mogao postati naredna žrtva ubice, ulozi postaju viši i autor priča daje sve od sebe kako bi riješio slučaj prije nego bude kasno.

http://teve.ba

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 20:10
O neeee milioniti film na bazi ove Poove price AcaNholivud samo da nije kao onaj shit od pre par godina koji je Boja prevelaBig smile, ne znam samo ko joj ga preporuci LOL

Ažurirao Dr Dragan - 04.Prosinac/Dec.2011 u 20:10
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 09:21
Originalno postovano od strane Dr Dragan Dr Dragan piše:

AcaNholivud samo da nije kao onaj shit od pre par godina koji je Boja prevelaBig smile, ne znam samo ko joj ga preporuci LOL

LOLLOLLOLLOL Nemoj tako, svaki film ima svoju publiku...to što mi nismo deo nje je naš problem LOL

Elem, kad izađe da rizikujem ponovo ili ne? LOL

Ažurirao bojanadj - 05.Prosinac/Dec.2011 u 09:22
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
ELLA090280 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ELLA090280 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 06:21
evo ako Bog da, ja cu ga pogledati, hvala na prevodu
Na vrh
zzeks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzeks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 23:19
Originalno postovano od strane ELLA090280 ELLA090280 piše:

evo ako Bog da, ja cu ga pogledati, hvala na prevodu

a gdje je prevod,ja ga ne vidim

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 23:46
Mislim da ga nema.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2012 u 00:41
Koliko ja vidim samo CAM i poneki R5 sa CAM audiom se pojavio, a od engleskih titlova ništa... Niko još nije najavio, a ja sam trenutno previše okupirana...sačekaćemo još malo neki bolji snimak Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2012 u 00:51
Što se mene tiče, salčekaj dok izađe DVD, svakako prije ne gledam.
Na vrh
Khevenhiler View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Khevenhiler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 10:14
I kažete vi meni da Džon Kjuzak glumi Edgara Alana Poa.
To je kao kad je, pre neku godinu, ona velika zvezda En Hadavej glumila Virdžiniju Vulf.
Praznoglave lepotice i lepotani glume izuzetno duhovne ružne ljude.

Voleo bih da im dođe Vinsent Prajs i malo ih isprepada.
Srećno s filmom.
...which is what good sci-fi is supposed to do - use the exaggerated canvas of futurism to comment on the world of today.
Na vrh
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 21:16
Kjuzak lepotan? U kom to sazvežđu? Belog duda? LOL Šalim se. Lep je Kjuz ko bakin guz. Shocked LOL
Po meni je Kjuzak savršen izbor za ulogu Poa. Fizička sličnost je zapanjujuća. Ista četvrtasta glava, orlovski nos, visoko čelo, otromboljeni obrazi... da je umesto jareće bradice pustio samo brkove, pljunuti Po.
Što se filma tiče, nije loš. Ono jest, očekivao sam malo više Gavrana, a malo manje Šerloka Holmsa, ali dobro, verovatno je tako moralo biti. Kao što rekoh, nije loše, ali moglo je i bolje. Mnogo bolje.
Na vrh
Khevenhiler View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Khevenhiler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 23:28
Fizička sličnost je zapanjujuća???

Ko je od ove četvorice Edgar Alan Po?

...which is what good sci-fi is supposed to do - use the exaggerated canvas of futurism to comment on the world of today.
Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 00:07
Hahahahahahaha e pa ovo je vrh Thumbs Up
Na vrh
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 08:28
Ivica, Kjuz, Džek... A gde ti je Edgar? LOL

Ažurirao dilan_dog - 15.Srpanj/Jul.2012 u 08:30
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,400 sekundi.