Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Prodigy DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Prodigy DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tiesto View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tiesto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Prodigy DVD
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2006 u 23:31

Trazim ovo vec dugo : The Prodigy:Their Law: The Singles 1990-2005 DVD i kada sam ga na izvesnom mestu pronaso, nisam imao novca trenutno da ga kupim,  i mislim na kopiju.Kasnije kada sam se snasao za novac, jednostavno ga vise nije bilo u ponudi , doduse u Beogradu nisam proveravao jer mi je daleko,pa ako neko ima ovo sjajno izdanje od njih neka mi javi ovde ili na mail mr_larry@inbox.lv
Unapred Hvala

P.S.
Evo i linka gde sam pronasao original, ali nisam poludeo da dajem 37$ za DVD LOL : http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=6981179&st yle=music&cart=305250877&BAB=E

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2006 u 23:33
cekaj 5 minzta i dati cu ti link
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2006 u 23:37
CD1

CD2

nadam se da linkovi vanjaju, davno je posano to na net
Na vrh
Tiesto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tiesto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2006 u 23:49

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

CD1

CD2

nadam se da linkovi vanjaju, davno je posano to na net

LOL speedy, pa i da valjaju linkovi ja bih sa Dial-Up konekcijom skidao to naredna 3 dana a i ne treba mi DVDRip, nego FULL DVD od linka koji sam dao

Nadam se da neko ima kopiju i spreman sam ako ne uspem da se razmenim i da platim za to DVD izdanje od The Prodigy, naravno za kopiju...

U svakom slucaju, hvala na trudu

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2006 u 23:50
jebiga, na netu nema ni dvd-rip kamoli dvd

ajd sretno, netko sigurno ima
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 13:50
Imam ja.
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
Tiesto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tiesto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 16:03

Originalno postovano od strane + Damien + + Damien + piše:

Imam ja.

Pustio sam ti PM

Valjda ce mo se nesto dogovoriti

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.