| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Price of Desire (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Price of Desire (2015)Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2016 u 23:08 |
|
The Price of Desire (2015) ![]() Režija: Mary McGuckian Scenarij: Mary McGuckian Žanr: Biografski, Drama Jezik: Engleski Država: Belgija, Irska Trajanje: 102 min Orla Brady ... Eileen Gray Vincent Perez ... Le Corbusier Francesco Scianna ... Jean Badovici Alanis Morissette ... Marisa Damia Dominique Pinon ... Fernand Leger Tamara Vuckovic ... Louise Dany Elsa Zylberstein ... Romaine Brooks Anne Lambton ... Marie Louise Schelbert Kontroverzna priča o doprinosu irske umjetnice, arhitektice i dizajnerice Eileen Gray, arhitekturi i dizajnu 20. stoljeća, koju je iz povjesti izbrisao Le Corbusier. Film se fokusira na njeno najvažnije djelo, vile E-1027 i istražuje događaje koji su naveli Le Corbusiera na kritikovanje i nepriznavanje njenog rada. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |