Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Pool (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Pool (2018)

The Pool

The Pool (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

The Pool

Godina:

2018

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

91 min

Režija:

Ping Lumpraploeng

Scenarij:

Ping Lumpraploeng

Glavne uloge:

Theeradej Wongpuapan
  >  Day
Ratnamon Ratchiratham
  >  Koi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Pool (2018)
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2019 u 18:14
Prijevod je uradio kanda 👍
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2020 u 14:30
Odlican film
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2021 u 20:29
Ovo bi mi bilo donekle podnošljivo, da nije meni prilično neubedljivog CGI krokija, uz par još i lošije postavljenih scena, konkretno kakav Wrestlemania skok i rvanje La Coste sa ovim nesretnim Tajlanđaninom, ako nije i gore kada isti hvata krokodila za rep i baca ga sa strane. FuCk, šta bi tek radio sa kuglom ili diskom na olimpijadi, bolje da su snimili tako šta, bacanje krokija u dalj.

Ovaj naš, Muja, iz beogradskog Zoo vrta, ne bi reagovao ni tada. Kažu da je jedan od najstarijih za kog se uopšte zna (dobro de, ovaj je aligator a ne kroki), dovukli ga još pre rata, onog sa Švabama. Od kada znam za sebe, taj ne mrda, no svi kažu da je živ, valjda. Ovaj tip iz filma bi mogao i unuke da dočeka u bazenu, Muja ne bi trepnuo a kamoli naskakao na njega ko ovaj naopaki kompjuterski degenerisani u filmu.
Eto, makar sam to izvukao iz ovog filma, Muja je dobar čo'ek 😊
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2021 u 21:08
Muja izgleda kao da su ga mumficirali, ne mrda ni milimetar, ali to je samo privid. Čim radnici Zoo-a donesu klopu da vidiš kako živne. LOL

Što se tiče filma, meni je bio veoma zabavan i pored popriličnog broja neuverljivih scena. Tajland polako postaje kinematografska sila što se tiče horora. Thumbs Up Gledajući onaj Shutter (2004), usr'o sam se k'o grlica. LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2021 u 21:30
Isti kao ja na poslu 😄 tom brzinom se taman dovoljno odradi. 😊

Dobro de, ja standardno preterujem šege radi, mrdne, izgleda, Muja, iako ga najiskrenije nisam ikada za dobrih 35 god video da se kreće 😄

Shutter je gotovo izuzetak, vrlo dobar, no u to vreme su im ostali horori ipak bili za makar klasu ispod njega. Verujem da se izmenilo to, ulagalo se tamo i tada, videlo se, samo su mi priče sve bile mlake, mahom folk-horori koji su, na papiru i u ideji, obećavajući...ali sve to nije išlo na onu stranu na koju bi trebalo. Nedostupni su mi trenutno ti fajlovi, sećam se samo da ni jednom nisam dao više od dve zvezdice (od četiri doduše, iako izbegavam to ocenjivanje filmova,to je lični podsetnik tek), ne sećam se više ni naslova a zbilja sam im pružao šanse. Akcija je, od žanrovskog Thai filma, bila bogatija, meni, tada 🙂

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2021 u 22:18
Ovde je u nekom turbo modu. LOL

Izvinjavam se na off topic-u. Big smile

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2021 u 23:37
Dobar je Muja, starac, pa mu moraju tutkati hranu u usta, no ne da se, vidim, godinama. Kao Ines. Tužno je provesti 80 i kusur godina u zatočeništvu.

Ne brini za spam, sa mnom je neizbežan, uvek je dobronameran, u nekoj meri se i tiče ili filmova, makar donekle teme ili pa širenja priče radi druženja, bez kojeg forum(i) gubi smisao ili barem čar. Ovde se trenutno malo piše, pa spam može samo pomoći. Ako mene ko pita tj.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,523 sekundi.