Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Perks of Being a Wallflower (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Perks of Being a Wallflower (2012)

The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Charlijev svijet

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

102 min

Režija:

Stephen Chbosky

Scenarij:

Stephen Chbosky

Glavne uloge:

Dylan McDermott
  >  Father
Kate Walsh
  >  Mother
Logan Lerman
  >  Charlie
Paul Rudd
  >  Mr. Anderson
Tom Savini
  >  Mr. Callahan
Nicholas Braun
  >  Ponytail Derek
Johnny Simmons
  >  Brad
Nina Dobrev
  >  Candace
Ezra Miller
  >  Patrick
Brian Balzerini
  >  Linebacker
Julia Garner
  >  Susan
Tom Kruszewski
  >  Nose Tackle
Patrick de Ledebur
  >  Senior Bully
Emily Marie Callaway
  >  Mean Freshman Girl (as Emily Callaway)
Chelsea Zhang
  >  Shakespeare Girl

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Perks of Being a Wallflower (2012)
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 19:00

The Perks of Being a Wallflower (2012)

Žanr
: drama, ljubavni

Režija: Stephen Chbosky

Jezik
: engleski

Uloge: Emma Watson, Nina Dobrev, Paul Rudd, Ezra Miller, Logan Lerman, Mae Whitman

Premijera: 20. septembar 2012. godine

Smiješna i dirljiva priča bazirana na najprodavanijem romanu Stephana Shboskyja The Perks of Being a Wallflower je moderan klasik koji prikazuje uspone i padove odrastanja. The Perks of Being a Wallflower je dirljiva priča o ljubavi, gubicima, strahu i nadi i nezaboravnim prijateljima koji nam pomažu tokom života.

Preuzeto sa:
http://teve.ba

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt1659337/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2012 u 17:13
Producenti Junoa, CSI napravila temu, tematika baš za mene... Sve je jasno... LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Moram prestati s ovime, već i sebe nerviram...
LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2012 u 14:42
Zvanični naziv filma: Čarlijev svet
Ko je u Beogradu, može ga pogedati u bioskopu Kolosej u okviru Sinemanije 2012.

Nešici hvala unapred na rezervisanom prevodu Hug
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 10:24
Skida se, skida se... party0006

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 11:27
Crni Nešo, pa ti prevodiš simultano nekoliko filmova  LOL
Nemoj samo da na kraju dobijemo situaciju u kojoj gledamo jedan film sa prevodom za drugi LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 11:32
Kad je meni to bio problem, CSI? Neki još nisu izašli, neke sam već skinuo, a ne stignem početi, tako da... Polako ćemo to.  LOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojan1990 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan1990 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 13:04
ovo je prevedeno, tako da možete makniti film s onog popisa, ne znam kako se zove
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 13:33
Nesnalažljivo moje, to samo spomeneš u temi Titlovi koji će se uskoro pojaviti - opšta
Ali sad sam ja objavio tamo pa se ne moraš truditi više. :D

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 20:45
A ja toliko željno išćekivala Nešin prevod... Cry

Ništa onda, gledaću sa engleskim titlovima LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 21:56
Pa bit će i moj, samo ne znam hoće biti baš brzo... Jbga... Obaveze stisle.

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2013 u 23:05
Nema veze, bitno da će biti... Čekam strpljivo, ionako imam tonu filmova na repertoaru Wink
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 23:28
Bezveze. Predvidljiv, pretenciozan i klišejiziran tinejđerski film...
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 00:05
Ovaj bubba mi uvek ubije želju za životom LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 00:19
Uvijek od pomoći  LOLLOL

Možda se tebi svidi, gledao sam previše kvalitetnih filmova tematike odrastanja da bi mi se ovako nešto svidjelo... Prestar sam LOL
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 00:37
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

gledao sam previše kvalitetnih filmova tematike odrastanja da bi mi se ovako nešto svidjelo... Prestar sam LOL

U ovoj rečenici leži srž.LOL

Definitivno film za srednjoškolce i brucoše. Ovi stariji bi se mogli dosađivati,a ne tako davno izašao je sjajni Submarine (2010) koji se isto bavi tematikom odrastanja, ali na jedan puno bolji način.

Ipak za mene kralj tinejdžerskih filmova ili filmova o odrastanju ostaje The Breakfast Club (1985).
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 00:41
Originalno postovano od strane A2D2 A2D2 piše:

gledao sam previše kvalitetnih filmova tematike odrastanja da bi mi se ovako nešto svidjelo... Prestar sam LOL

Definitivno film za srednjoškolce i brucoše. Ovi stariji bi se mogli dosađivati,a ne tako davno izašao je sjajni Submarine (2010) koji se isto bavi tematikom odrastanja, ali na jedan puno bolji način.

Ipak za mene kralj tinejdžerskih filmova ili filmova o odrastanju ostaje The Breakfast Club (1985).

O da, Submarine je odličan Clap

Ima još jedan lagani noviji solidan film te tematike: That's What I Am (2011)

B.C. je zakon, a ja iz djetinjstva volim i Stand By Me i Big.

Također, slovenski Outsider je izvrstan film te tematike...

Ažurirao bubba ho-tep - 31.Sijecanj/Jan.2013 u 00:52
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 01:00

Originalno postovano od strane A2D2 A2D2 piše:

O da, Submarine je odličan Clap

Ima još jedan lagani noviji solidan film te tematike: That's What I Am (2011)

B.C. je zakon, a ja iz djetinjstva volim i Stand By Me i Big.

Lijepe osamdeseteLOLLOLLOL. Corey Haim, Parick Dempsey (prije doktorske faze), River Phoenix Johnny Depp (What's Eating Gilbert Grape,Benny & Joon, Cry-Baby... ), Matthew Broderick (iako mi Ferris i nije nešto drag film), Hal Hartley sa svojim pomaknutim Trust ili The Unbeliveble Truth...  

U obaveznu lektiru tinejdžerskih filmova ubacio bih i Dazed i Confuzed (1993) od Linklatera, Groznicu i Briljantin od Travolte ,Američke Grafite od George Lucasa, stari Footlose i većinu plesnih filmova osamdesetih iako fabularno nisu bogzna šta ali imaju šarma i gledaju se sa smiješkom...Tongue

P.S. Zašto ne i pogledati pionire (naše mame i tate se sigurno sjećaju Wink) toga žanra Buntovnika bez Razloga ili Sjaj u travi aka. Splendoor in the Grass (1961).

Da i meni se sviđaju Stand by me i slovenski Outsider (2001) . Clap

Ažurirao A2D2 - 31.Sijecanj/Jan.2013 u 01:20
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 09:36
Meni se film baš svideo, dobro sam se osećala posle njega i mada obično ne volim klišee, ovde su mi prijali. Naravno da ima mnogo boljih filmova na temu odrastanja i/ili borbe s psihičkim problemima (u tom smislu mi je daleko najbolji Ordinary People). Moguće je da sam bila u tinejdžerskom raspoloženju kad sam gledala film (neki put se osećam kao da imam 15, a nekad kao da mi je 60), pa da mi se zbog toga dopao.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2013 u 12:41

Vidljiva je želja i volja Stephana Shboskyja (ipak je njegov roman) da napravi vrhunski film za mlade, međutim koliko god je njegov entuzijazam bio veliki, toliko se je u svim tim momentima želje pogubio u smislu fabularne preglednosti, manjku režiserskog osjećaja i utrpavanju svega i svačega, potrebnog i nepotrebnog u filmu. Da je sekundirao kao koredatelj ili scenarist, a glavnu riječ prepustio nekome vještijem u režiji (koji bi izbacio sve te nepotrebne stvari i fabulu napravio ritmičnijom za gledanje), film bi bio vjerovatno bio puno bolji, jer je imao zaista potentan i bogat predložak u uspješnom romanu.

Ažurirao A2D2 - 31.Sijecanj/Jan.2013 u 12:42
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2013 u 23:44
Ništa specijalno. Teen drama, koja kao ima neku poentu, ali poenta ne pogađa "gol". Zbrzano je ono što treba, razvučeno ono što ne treba. Ali ipak solidno i gledljivo, 7/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.