Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Perks of Being a Wallflower (2012) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |||
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 19:00 |
||
Žanr: drama, ljubavni Režija: Stephen Chbosky Jezik: engleski Uloge: Emma Watson, Nina Dobrev, Paul Rudd, Ezra Miller, Logan Lerman, Mae Whitman Premijera: 20. septembar 2012. godine Smiješna i dirljiva priča bazirana na najprodavanijem romanu Stephana Shboskyja The Perks of Being a Wallflower je moderan klasik koji prikazuje uspone i padove odrastanja. The Perks of Being a Wallflower je dirljiva priča o ljubavi, gubicima, strahu i nadi i nezaboravnim prijateljima koji nam pomažu tokom života.
Preuzeto sa: http://teve.ba IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1659337/ |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
nebojsa66 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Producenti Junoa, CSI napravila temu, tematika baš za mene... Sve je jasno...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moram prestati s ovime, već i sebe nerviram... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
||
Zvanični naziv filma: Čarlijev svet
Ko je u Beogradu, može ga pogedati u bioskopu Kolosej u okviru Sinemanije 2012. Nešici hvala unapred na rezervisanom prevodu ![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
||
Skida se, skida se...
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Crni Nešo, pa ti prevodiš simultano nekoliko filmova
![]() Nemoj samo da na kraju dobijemo situaciju u kojoj gledamo jedan film sa prevodom za drugi ![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Kad je meni to bio problem, CSI? Neki još nisu izašli, neke sam već skinuo, a ne stignem početi, tako da... Polako ćemo to.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
bojan1990 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Travanj/Apr.2012 Lokacija: Osijek Status: Offline Points: 17 |
||
ovo je prevedeno, tako da možete makniti film s onog popisa, ne znam kako se zove
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Nesnalažljivo moje, to samo spomeneš u temi Titlovi koji će se uskoro pojaviti - opšta
Ali sad sam ja objavio tamo pa se ne moraš truditi više. :D |
|||
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
A ja toliko željno išćekivala Nešin prevod...
![]() Ništa onda, gledaću sa engleskim titlovima ![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Pa bit će i moj, samo ne znam hoće biti baš brzo... Jbga... Obaveze stisle.
|
|||
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Nema veze, bitno da će biti... Čekam strpljivo, ionako imam tonu filmova na repertoaru
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
bubba ho-tep ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
||
Bezveze. Predvidljiv, pretenciozan i klišejiziran tinejđerski film...
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Ovaj bubba mi uvek ubije želju za životom
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
||
Uvijek od pomoći
![]() ![]() Možda se tebi svidi, gledao sam previše kvalitetnih filmova tematike odrastanja da bi mi se ovako nešto svidjelo... Prestar sam
![]() |
|||
![]() |
|||
A2D2 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4208 |
||
U ovoj rečenici leži srž. ![]() Definitivno film za srednjoškolce i brucoše. Ovi stariji bi se mogli dosađivati,a ne tako davno izašao je sjajni Submarine (2010) koji se isto bavi tematikom odrastanja, ali na jedan puno bolji način. Ipak za mene kralj tinejdžerskih filmova ili filmova o odrastanju ostaje The Breakfast Club (1985). |
|||
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
O da, Submarine je odličan ![]() Ima još jedan lagani noviji solidan film te tematike: That's What I Am (2011) B.C. je zakon, a ja iz djetinjstva volim i Stand By Me i Big. Također, slovenski Outsider je izvrstan film te tematike...
Ažurirao bubba ho-tep - 31.Sijecanj/Jan.2013 u 00:52 |
|||
![]() |
|||
A2D2 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4208 |
||
Lijepe osamdesete ![]() ![]() ![]() U obaveznu lektiru tinejdžerskih filmova ubacio bih i Dazed i Confuzed (1993) od Linklatera, Groznicu i Briljantin od Travolte ,Američke Grafite od George Lucasa, stari Footlose i većinu plesnih filmova osamdesetih iako fabularno nisu bogzna šta ali imaju šarma i gledaju se sa smiješkom... ![]() P.S. Zašto ne i pogledati pionire (naše mame i tate se sigurno sjećaju ![]() Da i meni se sviđaju Stand by me i slovenski Outsider (2001) . ![]() Ažurirao A2D2 - 31.Sijecanj/Jan.2013 u 01:20 |
|||
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|||
![]() |
|||
VBojana ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7890 |
||
Meni se film baš svideo, dobro sam se osećala posle njega i mada obično ne volim klišee, ovde su mi prijali. Naravno da ima mnogo boljih filmova na temu odrastanja i/ili borbe s psihičkim problemima (u tom smislu mi je daleko najbolji Ordinary People). Moguće je da sam bila u tinejdžerskom raspoloženju kad sam gledala film (neki put se osećam kao da imam 15, a nekad kao da mi je 60), pa da mi se zbog toga dopao.
|
|||
![]() |
|||
A2D2 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Vidljiva je želja i volja Stephana Shboskyja (ipak je njegov roman) da napravi vrhunski film za mlade, međutim koliko god je njegov entuzijazam bio veliki, toliko se je u svim tim momentima želje pogubio u smislu fabularne preglednosti, manjku režiserskog osjećaja i utrpavanju svega i svačega, potrebnog i nepotrebnog u filmu. Da je sekundirao kao koredatelj ili scenarist, a glavnu riječ prepustio nekome vještijem u režiji (koji bi izbacio sve te nepotrebne stvari i fabulu napravio ritmičnijom za gledanje), film bi bio vjerovatno bio puno bolji, jer je imao zaista potentan i bogat predložak u uspješnom romanu. Ažurirao A2D2 - 31.Sijecanj/Jan.2013 u 12:42 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Ništa specijalno. Teen drama, koja kao ima neku poentu, ali poenta ne
pogađa "gol". Zbrzano je ono što treba, razvučeno ono što ne treba. Ali
ipak solidno i gledljivo, 7/10
|
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |