| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Peripheral (2022) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 13:45 |
|
Vidim da Gibsonovu knjigu cene oko 1200. dindži u Vulkanu. Nadam se da je vredna tih para.
![]() |
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 14:22 |
|
Odgledao sve i evo nakon phvala koje sam rekao kraj mi se uopste ne svidja,nekako zbrkano a bogami nisam dosta ni shvatio. Da li sam ja malkice glup za ovo ili je do engleskog prevoda videcu kad bude nas titl za sve pa na miru kad odgledam.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 14:31 |
|
Pa to za svaku knjigu moze da se pita, u sustini da li zelis da imas ili samo procitas, Vulkan izvlace klasici i King, i jos po neki, ( nekad imaju dobro tvrdo koricenje, dobar papir a nekad zesce upropaste, a zavisi i ko prevodi), i uglavnom prodaja drugih stvari. Polovna moze da se uzme za 700-800 +posta, ili tezga za nize ako se naleti, a uvek ima biblioteka, a ima i cetvrto , pa to je neka cena po kojoj se prodaje i na Book Depository-u, ali bih ja sacekao najavu za Jackpot . Seriju necu gledati bar do ne zavrsim trecu knjigu.
Ažurirao AlexDeLarge - 05.Prosinac/Dec.2022 u 14:44 |
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2022 u 16:57 |
Iskreno, meni su knjige generalno obezvređene i ne bih žalio ni mnogo više para za dobro štivo, ali najveća prepreka je vreme i brzina života. Blejanje u računar uništava i oči, pogotovo kad čovek omatori kao ja Ali zapostavio sam knjigu generalno i to bih jako voleo da ispravim u ovom životu.@ kjovo Nakon odgledanih pet epizoda vidim kuda sve to otprilike ide i ne bih se začudio ako je kraj neadekvatan, a još manje nedovršen u slučaju da treba snimati dalje. Znače titlovi dosta, engleski naglasak, dosta stručnih pojmova i izraza, skakanje radnje napred-nazad... Mislim da za potpuno razumevanje treba možda pogledati i reprizno, ali teško da će jedna takva serija zaslužiti toliku investiciju vremena u mom slučaju. Uz domaće titlove sasvim solidno držim niti radnje za sada... |
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 16:25 |
|
Krenulo solidno, završilo se tragično
Uopšte ne znam šta se do kraja htelo, koja je poenta i koliko sve ovo ima veze sa pisanim štivom? Gluplji kraj odavno ne videh, sve i da se radi o nekakvom zagrevanju za sledeću sezonu! Iskreno se nadam da ovo dalje neće ići. Ne preporučujem seriju nikome, a pogotovo ne ljubiteljima SF-a i poštovaocima lika i dela William Gibsona.
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 22:56 |
|
Mogla je biti dobra serija. Zasto toliki dosadni dijalozi? Zasto toliko komplikovanja i zasto onako vrljavi kraj?
Ono sto meni nije jasno...Sta je taj stab? Paralelni svet? To nije. Sta je onda? Jer, ako je Flin na kraju rikotic, a jeste, kako moze da bude ziva tamo negde u drugom stabu koji je napravila? Pa cekaj malo, je l' si muzicar ili nisi? Ocena 5.5 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |