| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Paperboy (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Paperboy (2012)Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2012 u 15:33 |
|
The Paperboy (2012)
![]() http://www.imdb.com/title/tt1496422/ Žanr: Thriller Redatelj: Lee Daniels Država: USA Jezik: English Datum Izlaska: 05.10.2012 Glavne Uloge: Zac Efron, Nicole Kidman, Matthew McConaughey Ovaj film je izazvao veliku buru i prije nego se počeo i reklamirati kako je red. Razlog je uloga Nicole Kidman. Naime, profinjena Kidman pojavljuje je u ovom filmu u ulozi na kakvu nismo navikli od nje. Ona poput Sharon Stone u jednoj sceni širi noge. Ta slavna "Stone scena" pojavljuje se nakon dugo godina i u ovom filmu. To je dovoljan razlog da film izazove buru interesovanja. Da li će i da bude kvalitetan poput Sirovih strasti to nam ostaje još da vidimo. Al ako ništa drugo, ljubitelji Kidman moći će da je vide u "malkice" drugačijem izdanju... Radnja Filma: je smještena u svijet novinarstva. Priča prati reportera iz Majamija koji dolazi u svoj rodni grad u Floridi da bi istražio surovo ubistvo šerifa i moguće nezakonito hapšenje osuđenog na smrt. Njegova vjerenica je slaba na osuđenike na smrt. Ona organizira proteste tvrdeći da je on nevin i traži njegovo oslobađanje. Za to vrijeme osuđenik čeka egzekuciju. Njima dvoma pridružuje se i njegov mlađi brat, te njih troje kreću duž Floride u potrazi za istinitom... Trailer: Ažurirao marko99119 - 06.Kolovoz/Aug.2012 u 15:35 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 19:12 |
|
pevod je najavila merida ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2013 u 21:26 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |