Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Others (2001) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2021 u 12:14 |
Juce zatvaram vrata i setih se ovog dobrog i neobicnog filma. A meni prijatelj kaze ja se uvek najezim kad vidim puza zbog Uzumaki, mada sad citao magnu mislim da ima ekranizacija.Preporuka.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4930 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzumaki ima smeće od ekranizacije jer je live verzija. Preskoč(ti)i! Prava animirana ekranizacija se radi, polako, ima tu posla ohoho. Plan je dvije godine, a japanci su precizni, nema odgađanja termina. Pa ako film nije uspio prenijeti jezu i nelagodu, animirani sigurno hoće, ne znam jesi li vidioe teaser: The Others, film, je odličan! No nema veze s Uzumakijem, u pitanju je horor sa trilerskim obratom. Dramoljupci preskočiti, ostali navaliti.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9351 |
To su samo asocijacije zatvaranje vrata na The Others, i puz na Uzumaki, a animiranu ekranizaciju nisam gledao rekoh mislim da ima, kao sto i rekoh da sam citao mangu, bila je na engleskom, i sad ima i u Darkwood-u prevedena. Nisam gledao teaser. Takodje sam citao, preveli su i Gyo, a sad poceo polako Attack on Titan , nisam hteo da gledam seriju. A preporuka je za The Others.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
A lepo je za mene a i za druge da znaju o planovima za Uzumaki, mada iskreno teska je, bar meni.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4930 |
Otići ćemo u debeli offtopic ali neka, točno je, Darkvud je preveo Uzumaki. Iz nekog razloga u školi ne postoji strip kao dio lektire. A da postoji, bio bi grijeh samo takav ne imati Uzumakija na popisu. Čovjek se zapita je li Junji Ito uopće normalan, posebno kad krene čitati njegove kratke priče. Naravno
da je normalan, ali toliko mašte i takvog stila gdje čitatelju nikako
ne može biti svejedno, vjerojatno je jedinstven na planetu. Ako
nema po dućanima, možete pokušati pronaći prevedene Uzumaki i Gyo pod
imenima Spirala Užasa i Naslednici u antikvarijatima ili na aukcijama. Attack on Titan pogledaj anime. Nemoj mangu čitati! Ako nisi još počeo, pričekaj da završi sljedeća, finalna sezona, pa onda sve redom odjednom. Takvo ludilo od priče i animacije nijedna druga animirana serija nema, bez obzira odakle dolazi.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa imam, kupio i procitao prevedene Uzumaki i Gyo, i prve tri Attack on Titans ( mada ima ih puno), a poceli su da prevode i Deamon Slayer (takodje). Sto se kratkih prica tice, podseti me isto je dobar i npr. Ted Ćang tj. njegove zbirke kratke proze, ali se slazem odmakli smo daleko od filma :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |