Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Ones Below (2015) |
Odgovori |
Korisnik | |
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator Pridružen: 09.Svibanj/May.2016 Status: Offline Points: 4575 |
Opcije posta
Thanks(1)
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 16:00 |
The Ones Below (2015)
Scenarista i režiser: David Farr Uloge: Clémence Poésy, David Morressy, Stephen Campbell Žanr: triler Jezik: Engelski Zemlja: UK Trajanje: 87 min Jedan par iščekuje svoje prvo dete. Međutim, otkriće zastrašujuću razliku između njih i para koji živi u stanu ispod, a takođe iščekuju dete. Trejler: < Titl uradio adm1r TITL Ažurirao Subtitle fan - 14.Lipanj/Jun.2016 u 21:48 |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Srecko Delibasic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 23.Svibanj/May.2010 Lokacija: Nikšić, CG Status: Offline Points: 630 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nema na čemu. Ne viđeh da je najavio, iako svaki put provjerim temu za najavljivanje. I eto, desilo se da ga u isto vrijeme završimo. :) No, neka, od viška ne boli glava. :) Sljedeći put bi trebalo da stavim naočare.
Ažurirao Srecko Delibasic - 16.Lipanj/Jun.2016 u 01:46 |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlican film. adm1r hvala za prevod. Zaista predlazem ovaj UK(britanski film). Jeddnu od glavnih uloga igra i David Morrisey koga ste sigurno gledali vec u nekim poznatim filmovima a i serijama(npr. serija The Walking Dead ili film Basic Instict 2(Niske strasti 2), namerno sam napisao za Niske strasti 2 iako je to los film ali je kao bio poznat) Sve u svemu predlazem THE ONES BELOW
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |