Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Old Man (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Old Man (2022)

The Old Man

The Old Man (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, triler

Trajanje:

61 min

Glavne uloge:

Amy Brenneman
  >  Zoe
Jeff Bridges
  >  Dan Chase
Joel Grey
  >  Morgan Bote
John Lithgow
  >  Harold Harper
Hiam Abbass
  >  Abbey Chase
Jacqueline Antaramian
  >  Khadija
Jessica Harper
  >  Mrs. Harper
Rowena King
  >  Nina Kruger
David Moskowitz
  >  Party Guest
Christopher Redman
  >  Young Harold Harper
Alia Shawkat
  >  Angela Adams
Faran Tahir
  >  Rahmani
Chris Gann
  >  Reynolds
Navid Negahban
  >  Hamzad
Kenneth Mitchell
  >  Joe

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Old Man (2022)
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2022 u 22:25
Seriju prevodi Matek ✔️
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2022 u 01:17
Preporuka za seriju,veoma dobro.
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2022 u 23:23
Probao prvu epku samo zbog Bridgesa, nije ovo moja tema pa sam prekinuo, zbilja nisam mogao da završim ni tu prvu, nije mi držala išta pažnje, tek mi je drago videti da Bridges radi punom parom. 
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 12:41
Uf Jeff Bridges i John Lithgow ,moram probati da gledam iako i ja te teme CIA i raznorazni spijuni ne volem. 
Na vrh
MrDule View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDule Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 14:35
Prva epizoda krenula malo dosadno ali posle se radnja razvila sad valjda ce neko prevesti ostale epizode jer po meni ovo moze biti interesantno ako nista bar zbog Bridzisa.
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2022 u 12:12
Meni su prve tri epizode interesantne. Ima rupa, ali vadi dobra gluma njuske Bridzisa i ostalih drugara. Zeljno ocekujemo ostale provode.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 17:33
Lose, bas lose. Jedan isti tempo od prve do poslednje epizode. Predugacki a isprazni monolozi - dijalozi...izgovoreni nekim ravnim, uspavljujucim tonom bez ikakvih emocija, kao da citaju tekst reda radi a ne glume...

Likovi su bas bezvezni, tipa Litgou je neka faca u fbi, i bivsa i sadasnja a ponasa se kao neki jadni amater -  prolaznik koji je krenuo u prodavnicu i kome treba sve da se crta...Itd. Kao deca da su pisala scenario.

I naravno Serbedzija kao Rus. Bas me cudi. ;)

Serija nije za gledanje, osim ako bas imate vremena za bacanje. Ocena 4.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 20:54
Počelo obećavajuće, pa sve gore i gore do odustajanja nakon 4. epizode. Bez ocjene
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2022 u 21:10
Ideja serije je bila baš dobra , više sam očekivao , ali nisam mogao da gledao sve epizode . 
Preloše odradjeno .
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2024 u 13:41
Izašla 2, sezona....
Na vrh
discock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj discock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2024 u 21:15
nitko ne prevodi ovu seriju?
Na vrh
roker514 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roker514 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2024 u 22:13
nitko ne prevodi ovu seriju?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2024 u 22:36
Pretplati se na Hulu i pitaj njih zašto je to tako.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2024 u 23:24
Druga sezona jos dosadnija od prve. Prvi deo je nekakva porodicna drama, nivo ispod turskih serija, a u drugom delu ima nekih nazovi desavanja ali toliko naivno sve to izgleda...  Mislim, nalaziste litijuma, kartel... Ma mnogo opasna stvar... :D   Ocena 3.
Na vrh
Måtek View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Måtek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 00:15
Serija je prevedena. Uživajte.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 20:15
Skinuo obe sezone, poceo da gledam prvu, 20 minuta prve epizode i.....toliko....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.