| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The November Man (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The November Man (2014)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 20:13 |
|
Pierce Brosnan se vraća špijunskim filmovima, nakon što je godinama tumačio ulogu Džems Bonda 007, u novom filmu Rogera Donaldsona The November Man a pored njega će uloge tumačiti i Olga Kurylenko, Eliza Taylor, Luke Bracey, Caterina Scorsone, Will Patton, Bill Smitrovich i Patrick Kennedy.
O čemu se radi u filmu? Kliše je neumitan za takav tip filma: agent Deveraux, čije je kodno ime November, je bivši agent CIA koji provodi svoju penziju u švajcarskoj. Ali on biva obavešten od strane američkog agenta Hanleya da se opasnost nadvila na Section R, američku obaveštajnu službu koju je još predsednik Kennedy stvorio nakon fijaska u "Zalivu svinja", sekcijom kojoj je Deveraux pripadao. Da bi razotkrio događaje on mora zaštititi Alice Fournier dok neprijatelji vrebaju iz svakog ugla. Zanimljivost za ovaj film je da je većinski sniman na teritoriji Republike Srbije, i delom u Crnoj Gori. Film stiže u američke bioskope krajem avgusta a za sada nije poznat tremin izlaska u naše domaće bioskope. Zapazite tablicu na motoru i suncobrane iza Brosnana :) Ažurirao mega games - 11.Lipanj/Jun.2014 u 20:14 |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2014 u 16:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ante90
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2014 u 22:25 |
|
Hvala!! Ažurirao titlovi.com - 28.Rujan/Sep.2014 u 22:46 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2018 u 18:02 |
|
Mislio sam da je ipak godište filma ispod 2010.
Solidan film, žanrovski, već viđeno ali drži pažnju (uz sve vrline i mane filma).
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2021 u 17:13 |
|
Ukratko. Zanatski odrađen špijunski triler. Priča dobra, dobri i obrati, glumci odradili kako treba. Bilo je tu potencijala za puno više, međutim režiser se prepao eksperimentiranja i inoviranja pa je išao na sigurno. Prava šteta. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |