Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Notebook (2004) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Rea ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 12:12 |
The Notebook (2004)
The Notebook (2004) drama romantika SAD, 2004 Režija: Nick Cassavetes Scenarij: Nicholas Sparks, Jan Sardi Uloge: Tim Ivey, Gena Rowlands, Starletta DuPois, James Garner, Anthony-Michael Q. Thomas, Ed Grady, Ryan Gosling Dopadljiv i romantičan film glumca i redatelja Nicka Cassavetesa (John Q, Alpha Dog), sina slavnoga Johna Cassavetesa. Radi se o adaptaciji bestsellera popularnoga američkoga pisaca Nicolasa Sparksa, čije su najčešće teme ljubav, kršćanstvo i općenito čovjekova sudbina. Vrlo suptilan i dobrih dijaloga, "The Notebook" je uspjelo djelo koje se može svidjeti raznim naraštajima i ljudima različitih dobnih skupina. Ostarjeli Noah (R. Gosling) redovito posjećuje Allie (R. McAdams), staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata. Osim tadašnjih prilika u zemlji, glavni razlog za razdvajanje ljubavnika bili su prigovori Allieinih roditelja, pripadnika visoke građanske klase, koji su smatrali da Noah nije prava prilika za nju. Sedam godina kasnije par se ponovno pronašao i, iako shvaćajući da su im se životni putevi potpuno razišli, oni ne mogu odoljeti a da si ne pruže drugu priliku... Glavne uloge izvrsno su odigrali slavni hollywoodski glumci Gena Rowlands i James Garner. Izvor:mojtv.hr Ažurirao Rea - 20.Rujan/Sep.2011 u 15:49 |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad ide ono čuveno pitanje: "Zar je moguće da nema tema za ovaj film?!"
![]() ![]() u svakom slučaju, kod mene je ovaj film pri, ako ne na samom vrhu ljubavnih filmova. Znam da sam se posle gledanja danima pitala "zar je moguće da se neko toliko voli" Naravno, to sam se pitala zbog činjenice da joj svaki dan dolazi i čita joj ne bi li ukrao bar jedan momanet u kom će ga se setiti i čak možda i poljubiti. Zaista me ![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
vojab ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 06.Svibanj/May.2018 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: -1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je sam vrh ljubavnih filmova.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |