Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Mountain Between Us (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Mountain Between Us (2017)

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, akcija, ljubavni, triler, avantura

Trajanje:

103 min

Režija:

Hany Abu-Assad

Scenarij:

J. Mills Goodloe
, Chris Weitz
, Charles Martin

Glavne uloge:

Dermot Mulroney
  >  Mark
Kate Winslet
  >  Alex Martin
Beau Bridges
  >  Walter
Idris Elba
  >  Ben Bass
Vincent Gale
  >  Airline Customer Service
Marci T. House
  >  Airline Rep
Nancy Sivak
  >  Nurse
Linda Sorensen
  >  Pamela
Lee Majdoub
  >  Translator
Andres Joseph
  >  Dinner Guest
Dania Nassar
  >  Female Patient (Mrs. Qabbani)
Bethany Brown
  >  New York Waiter
Orval Roberts
  >  Logging Truck Driver
Raleigh
  >  Dog
Austin
  >  Dog

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Mountain Between Us (2017)
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 10:37
Prevod je najavio Gale ✨
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 00:36
Odlican film preporuka od mene. Sporija radnja ali s razlogom. Nije mozda za svaciji ukus, prvenstveno mislim ko ne voli sporije filmove, mada verujem da ce se i takvim osobama svideti. Na momente me smorio, monotonost medjutim nakon gledanja celog filma imam sasvim drugo misljenje. Ima par nerealnih scena u filmu ali dobro oprosteno je to.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 02:42
Na žalost ni ovaj film kod mene nema prolaz. Treći za redom, i mislim da ću preći na serije.
Njih dvoje (Idris Elba, Kate Winslet) su toliko neuverljivi da su mi bili smešni. Režiser Hany Abu-Assad je mislio ako film snimi u snežnim planinama da je to dovoljno. Jeste ali za intermeco, za dobar i ozbiljan film nije.
Propusta ima previše da bi film bar malo bio realističan. Pas koji je sa njima, 20 dana nije jeo, bar u filmu se to ne vidi, ali trči ko flak. Brada Idrisu mi milimetar nije porasla. Da ne nabrajam dalje, ko pogleda film videće. Na stranu sve, ali ja nikakvu emociju nisam osetio. Glavni akteri su totalno zakazali. Mada mi ova Winslet nikada i nije bila neka glumica. Da nije onog Titanika, slabo bi ona prošla inače.
Fotografija je jako dobra, ali u ovom ambijentu teško je i napraviti lošu fotografiju. Čak je i priča veoma zanimljiva.
Ali šta to vredi, kada glavni glumci i režiser totalno uprskaju stvar. Jedno vreme sam se trudio da ne vidim usiljenu glumu i spetljanog režisera, ali nisam uspio. Gluma je konačno pala ispod svakog nivoa u zadnjoj deonici filma. Totalna propast. Šteta. Ocena 4/10.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2017 u 12:59
Zao mi je sto sam ga gledao.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2017 u 17:27
Žali Bože fine planine i fine priče. Ali režiser i dvoje glavnih protagonista je jednostavno nisu znali ispričati.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2017 u 18:50
Dakle fini su predeli makar? LOL

Volim (istina u toku leta) te filmove sa snegom i ledom, hladnim vetrom koji huči tokom čitavog filma, neka bangave priče i likova, da vidiš koliko sam puta gledao samo onaj Day After Tomorrow kada se sve usija tokom jula, avgusta...pa ne znam koliko da je loš, meni bude praznik LOL
Na vrh
Tommy0412 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tommy0412 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 04:26
super film, o kakvoj ti meleodrami pricas? i da to je primarno avanturistički film.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 11:01
Ja i cura smo uzivali u filmu a vi kako hocete ( :
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 11:02
Žena sa napuklom nogom i muškarac sa četiri napukla rebra, uz ćaskanje tumaraju snežnom planinom 20 dana. Sa njima je veoma rentabilan pas koji ne jede ništa. Za 20 dana niti jedan helikopter ih nije nadleteo. Niko ih ne traži, nikom nije stalo. Gluma je takva da ni jednog trenutka nisam osetio strah za njih, jer kao da su nam govorili, ne bojte se tu je kompletna filmska ekipa oko nas. Očekivao sam oštriju recenziju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 11:07
Ne odgovori kakvi su predeli, ima li fokusa i na tome ili samo na njima? Smile
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 11:22
Ma sve je bez fokusa, ali vredi zbog predela i ambijenta pogledati. Gluma, režija, scenario to će te zabavljati dok gledaš fine planinske kadrove.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 11:24
Pa to mi zbilja zna biti bitno često, ubija ovaj beton, pa makar da gledam prirodu, sve i da me iznervira sve ostalo po tim filmićima, negde me ipak (uglavnom) opusti sve to. Smile

Ruku na srce, sada bih radije plaže, sunce, palme i čudesa LOL
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 11:35
Originalno postovano od strane Platan Platan piše:

Očekivao sam oštriju recenziju.
Iz naslova je jasno da ga nisam preporučio, a s druge strane, nabrajanje nelogičnosti u filmu ostavljam za komentare, jer ih ima more..Pa čak iu filmovima koji mi se svide, kada bih ga rastrančirao, bilo bi hrpa svega i svačega. Ukupan dojam je da je ovo film za romantične i potpuno nezahtjevne ljubitelje nedjeljnih popodnevnih obiteljskih druženja...A ima ih Platane. Kada bi radili anketu, iznenadio bi se i ti, i jaLOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 11:38
+ može odgovarati (delom makar) i onima bez ikakve obitelji, koji čak i ne znaju kada je koji dan, druženje doživljavaju bitno drugačije i sva ta čudesa....no vole planine, sneg, neuprljanu prirodu LOL

Blesavim se, gde znam kako ću reagovati na film unapred Smile
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 12:57
@Puppet mene baš zanima kako ćeš reagovati na ovaj film.
@Robin slažem se sa svim što si napisao, posebno sa konstatacijom da je ovo film za nezahtevne ljubitelje melodrame (posebno kraj filma ).
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 13:34
Odličan film. Kejt je i dalje dobra riba!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 13:54
Originalno postovano od strane Platan Platan piše:

@Puppet mene baš zanima kako ćeš reagovati na ovaj film.
@Robin slažem se sa svim što si napisao, posebno sa konstatacijom da je ovo film za nezahtevne ljubitelje melodrame (posebno kraj filma ).

Budem ga gledao na leto, kada upeče zvezda, javim (možda) tada Smile

To sve što pišete zvuči kao da bi mi se dopao, možda ga odgledam i ranije zapravo, zavisi od raspoloženja, nagomilalo mi se prilično toga propuštenog, pa natenane.  Hvala svakako. Smile

Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 15:48
Isključi sve sinapse u mozgu, osim vizuelne, i dopašće ti se.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 15:51
A da ti mene lepo pustiš bez ikakvih saveta, epiteta i procena kakav je ko gledalac da to lepo odgledam, pa da sam kažem (ukoliko to želim, mada mi je sve dalji smisao pisanja po forumu) šta mislim o filmu? LOL
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 16:01
Šta ti bi čoveče, koji ti je moj, uh što sam te slabo procenio.
Ma nikad više ni slova s tobom ni o tebi.

P.S.
Izvinjavam se svima koje sam možda uvredio mojim komentarom na film. Zaista mi to nije bila namera. Film nisam shvatio ozbiljno, pa sam izgleda napravio neuspelu šalu.

Ažurirao Platan - 17.Prosinac/Dec.2017 u 16:12
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.