Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Midwich Cuckoos (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2022 u 23:05 |
Seriju je preveo Diaz 👍
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1075 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eh sto ne naprave nesto novije po romanu Dan Trifida od istog pisca to bi bas voleo. Nije neko knjizevno remek delo ali u ono vreme originalno i zanimljivo.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro je bas bio film na tv-u, a mini-seriju sa pocetka osamdesetih pre nekoliko godina videh na blic, i ja sam se pitao zasto i rekoh pa mogli bi i onda vidim Dan Trifida (2009) (TV Mini Series) , a i ovo su ekranizovali dva puta ( kao Village of the damned, i nastavak Children of the Dammed) , samo sto sam Karpenterov rimejk gledao, Reeve je bese odmah nakon premijere doziveo nesrecu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |