Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Matrix (1999) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Chuck Norris ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2013 u 17:50 |
The Matrix (1999) ![]() >> IMDb << Trajanje: 136 min Žanr: Action, Adventure, Sci-Fi Režija: Andy Wachowski, Lana Wachowski Scenario: Andy Wachowski, Lana Wachowski Glavne uloge: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving Radnja: Tomas Anderson (Kijanu Rivs) je programer koji noću vodi tajni život kao haker Neo. On želi da sazna odgovor na pitanje Šta je to Matriks? Morfeus (Lorens Fišburn) je najtraženiji svetski haker koji stupa u kontakt sa Neom i upoznaje ga sa pravom prirodom sveta u kome se nalazi. Godina nije 1999., kao što Neo misli, već pre 2199. i ljudi se bore protiv mašina nastalih na početku 21. veka. Planeta je prekrivena crnim oblacima koje je stvorio čovek kako bi sprečio mašine da koriste solarnu energiju, a kao odgovor na to mašine su do energije dolazile koristeći ljudska tela kao baterije. Svet koji Neo poznaje od rodjenja je samo simulacija napravljena kako bi mašine lakše kontrolisale ljude dok ih drže na aparatima preko kojih dolaze do potrebne energije. Morfeus je ubeđen da je Neo Odabrani, za kojim je tragao celoga života. Čovek koji po legendi ima neograničenu kontrolu nad Matriksom i koji će odvesti ljude u pobedu nad mašinama. Grupa odabranih hakera koristi svoje poznavanje Matriksa kako bi zaobišla neka pravila fizike, pa se čini da imaju supermoći. Oni će krenuti u odlučujuću bitku sa mašinama kako bi oslobodili sve ljude od zatočeništva u kome se nalaze, a toga nisu ni svesni. izvor: tvprogram.rs >> TITLOVI <<
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Među prvih pet mojih najboljih!
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4086 |
Jedan od najboljih filmova ikada. Pokušali su da povežu naš pravi svet sa ovim izmišljenim iz filma i nije im loše ispalo. Jedino što su u stvarnom svetu umesto vanzemaljaca i robota korporatisti i razni tajkuni ti koji šišaju ovce i vuku sve konce. Povremeno mi je bilo dosadno pa ću mu dati 9.
Ažurirao NikolaJe - 29.Srpanj/Jul.2017 u 23:26 |
|
![]() |
|
marijan-kodelja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2017 Status: Offline Points: 0 |
Film je odličan, ali gledat ga sam. Sjaka minuta je važna, tako da svaki komentar remeti dubinu filma. Eto mu 10
|
|
![]() |
|
Gewehr98 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 1219 |
Uz Borilački klub, jedan od najboljih filmova ikada.
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
Taman da se odgleda Remastered verzija u godini kada nam dolazi 4 deo.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1780 |
Kako da ukapiram i zagotivim ovaj film???
Tri puta sam pokušao da ga odgledam i nisam uspeo. Koga god sam pitao nešto vezano za ovaj film, svako mi je odgovorio da je strava. Ne znam, možda je problem u mojoj glavi pa ne mogu da ga prihvatim, to jest shvatim. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9351 |
Nadam se da nece krenuti stanputicom kao Terminator. David Mitchell je kreativan pisac, a vec je ekipa saradjivala u ostvarenju Cloud Atlas ( i u zavrsetaku Sense 8). Tu je i Tom Tykwer (Run Lola Run,Der Krieger und die Kaiserin, Parfume: A ...).
Verovatno ce nedostajati Laurence Fishburne, ali videcemo uskoro. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |