Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Matrix (1999)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Matrix (1999)

The Matrix

The Matrix (1999)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Matrix

Godina:

1999

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika

Trajanje:

136 min

Režija:

Lilly Wachowski
, Lana Wachowski

Scenarij:

Lilly Wachowski
, Lana Wachowski

Glavne uloge:

Keanu Reeves
  >  Neo
Laurence Fishburne
  >  Morpheus
Joe Pantoliano
  >  Cypher
Carrie-Anne Moss
  >  Trinity
Julian Arahanga
  >  Apoc
David Aston
  >  Rhineheart
Marcus Chong
  >  Tank
Matt Doran
  >  Mouse
Gloria Foster
  >  Oracle
Paul Goddard
  >  Agent Brown
Deni Gordon
  >  Priestess
Marc Aden Gray
  >  Choi
Belinda McClory
  >  Switch
Ada Nicodemou
  >  Dujour (White Rabbit Girl)
Anthony Ray Parker
  >  Dozer
Robert Taylor
  >  Agent Jones
Hugo Weaving
  >  Agent Smith
Rowan Witt
  >  Spoon Boy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Matrix (1999)
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2013 u 17:50
The Matrix (1999)

>> IMDb <<

Trajanje: 136 min

Žanr: Action, Adventure, Sci-Fi

Režija: Andy Wachowski, Lana Wachowski

Scenario: Andy Wachowski, Lana Wachowski

Glavne uloge: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving

Radnja:
Tomas Anderson (Kijanu Rivs) je programer koji noću vodi tajni život kao haker Neo. On želi da sazna odgovor na pitanje Šta je to Matriks? Morfeus (Lorens Fišburn) je najtraženiji svetski haker koji stupa u kontakt sa Neom i upoznaje ga sa pravom prirodom sveta u kome se nalazi. Godina nije 1999., kao što Neo misli, već pre 2199. i ljudi se bore protiv mašina nastalih na početku 21. veka. Planeta je prekrivena crnim oblacima koje je stvorio čovek kako bi sprečio mašine da koriste solarnu energiju, a kao odgovor na to mašine su do energije dolazile koristeći ljudska tela kao baterije. Svet koji Neo poznaje od rodjenja je samo simulacija napravljena kako bi mašine lakše kontrolisale ljude dok ih drže na aparatima preko kojih dolaze do potrebne energije. Morfeus je ubeđen da je Neo Odabrani, za kojim je tragao celoga života. Čovek koji po legendi ima neograničenu kontrolu nad Matriksom i koji će odvesti ljude u pobedu nad mašinama. Grupa odabranih hakera koristi svoje poznavanje Matriksa kako bi zaobišla neka pravila fizike, pa se čini da imaju supermoći. Oni će krenuti u odlučujuću bitku sa mašinama kako bi oslobodili sve ljude od zatočeništva u kome se nalaze, a toga nisu ni svesni.

izvor: tvprogram.rs

>> TITLOVI <<
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2013 u 18:34
Među prvih pet mojih najboljih!

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2017 u 23:24
Jedan od najboljih filmova ikada. Pokušali su da povežu naš pravi svet sa ovim izmišljenim iz filma i nije im loše ispalo. Jedino što su u stvarnom svetu umesto vanzemaljaca i robota korporatisti i razni tajkuni ti koji šišaju ovce i vuku sve konce. Povremeno mi je bilo dosadno pa ću mu dati 9.

Ažurirao NikolaJe - 29.Srpanj/Jul.2017 u 23:26
Na vrh
marijan-kodelja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marijan-kodelja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2017 u 20:41
Film je odličan, ali gledat ga sam. Sjaka minuta je važna, tako da svaki komentar remeti dubinu filma. Eto mu 10
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2019 u 23:44
Uz Borilački klub, jedan od najboljih filmova ikada.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2021 u 22:56
Taman da se odgleda Remastered verzija u godini kada nam dolazi 4 deo.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2021 u 00:19
Kako da ukapiram i zagotivim ovaj film???
Tri puta sam pokušao da ga odgledam i nisam uspeo.
Koga god sam pitao nešto vezano za ovaj film, svako mi je odgovorio da je strava.
Ne znam, možda je problem u mojoj glavi pa ne mogu da ga prihvatim, to jest shvatim.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2021 u 08:02
Nadam se da nece krenuti stanputicom kao Terminator. David Mitchell je kreativan pisac, a vec je ekipa saradjivala u ostvarenju Cloud Atlas ( i u zavrsetaku Sense 8). Tu je i Tom Tykwer  (Run Lola Run,Der Krieger und die Kaiserin, Parfume: A ...).
Verovatno ce nedostajati Laurence Fishburne, ali videcemo uskoro.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.