Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Marvels (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
pomerac ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2023 u 21:46 |
Pogledao sam puno loših filmova, ali ovaj je nadmašio sve do sada.
|
|
![]() |
|
Debilius ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() Pridružen: 16.Studeni/Nov.2019 Status: Offline Points: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bitno je da će masa ljudi pogledat ovo smetje i pohvalit se da im je loše, a neće pogledat neki dobar film, jer nije napucan da izvire na svakom ćošku svih mogućih obzorja američanske ćoškarije. Dajte ljudi više, ne jedite džem iz tegle kroz koju se jasno vidi da se džem već odavno ubuđavio. Načmite teglu zdravog džema, marmelade, eurokrema ili čega već, samo da nije kikiriki puter, pa taman ne bila na njemu već poznata stilizirana, brendirana etiketa na tegli. Nekad nekim filmovima manje izreklamiranim za nijansu ipak dajte šansu.
![]() Ili pijte Romerquelle i dalje.
![]() Ja ovo njubre od filma neću ni škicnut, znam unaprijed da je laksativ, a stolica mi je itekako uredna. Tebi pomerac fala što si se u vezi ovog zajebo umjesto mene i ostalih koji će iz mojih usta u Božje uši ovo potvrdit. ![]() |
|
![]() |
|
KrazyM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 235 |
Pogledah ga jučer i stvarno nisam naišao ništa u njemu da me ovoliko razljuti kao tebe IgaBiva. Doslovno je film koji se može pogledati ako nema ništa bolje na repertoaru ili jednostavno preskočiti, ništa posebno, jedan od onih koji u svakom pogledu "igra na sigurno" i prilično je sterilan.
Neki dosadašnji MCU filmovi su bili daleko dosadniji (Black Panther 2, Eternals) ali su mogli imati nešto iskupljujuće, makar nekih 5 sekundi nečega gdje bi pomislio "ovo je fora". Marveli mi niti u jednom trenutku nije bio dosadan, ali jednostavno... nema onog iskupljenja i nije baš dobar. Oh, a oni ljudi na planetu što samo pjevaju, to je baš iz stripa. Ali da nisam dobio 'heads up' za to par tjedana ranije, kolutao bi očima čitavo vrijeme dok tancaju. Treba se Marvel malo zaprljati u smjeru Toxic Avengera, Mad Maxa ili barem Netflixovog Daredevila, ovo sve izgleda uglancano dozlaboga.
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 27.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 0 |
Gotovo da istovjetno razmišljamo i primjećujem da navodimo u svojim recenzijama slična zapažanja o mnogo čemu. A plus sve to iznosimo bez mnogo pardona. Ovakvi filmovi upropaštavaju šansu nekim drugim, kvalitetnijim filmovima da se probiju. A zašto? Pa eto, jer ti drugi filmovi ne plaćaju "mitarinu", kako bi to rekli u stripu Alan Ford. Maločas sam napisao recenziju za film "The Burial". Film je remekčina, ali bukvalno ne može i ne vjerujem da će izbiti u prvi, drugi ili treći plan od Marvela, DC-ja i ko zna čega sve ne.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 978 |
Još jedno smeće u nizu....
O maj gudness! |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 5728 |
Ja, kao ljubitelj starijih stripova Marvel i DC/Vertigo, i pogledao skoro sve animirane filmove i serije , od kojih su neki top, dobro ima i promasaja, ne znam zasto idu ( dobar odgovor je zato) utisci igranih filmova. Mislim da sam kod Wonder Woman 1984, vec i prestao da pisem, osim kod Batman-a na kojim se stripovima bazira, Batman mi odlican lik u stripovima, pritom nesto uzmu iz stripa, menjaju radnju i likove, mesaju narativne lukove, izostavljaju sustinu gde je ima, prilagodjavaju od 7 do 107, `koreknost`se podrazumeva, i sta ocekivati, relaksacija koja je nekad ok, nekad sam prinudjen da gledam zbog klinaca, nekad moram odmah da ugasim, a ovo naravno preskacem nebitno od komentara i ocena.
|
|
![]() |
|
loveire ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 18.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 8 |
Supermen nije Marvelov, nego DC Komiksov
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 816 |
Koliko ja vidim niko nije ni napisao da je Supermen Marvelov,ali diskusija je uopsteno o superherojskim filmovima ,bilo Marvel ili Dc svi su u zadnje vreme losi i bice sve losiji.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 49771 |
Postoji deo u članku gde Iga piše:
...Brie Larson ponavlja ulogu kapetanice Marvel - "jedinog Marvelovog superheroja koji može da leti, osim Supermena". Kontam da je to ionako lapsus, zna Iga da Superman ne pripada Marvelu, verujem. Ako mene pitate, dobar deo i ovih provodi toliko u vazduhu da im verovatno i nije kakvo konkretnije letenje negde visoko među prioritetima glede moći koje im tobože nedostaju u životu. ![]() |
|
![]() |
|
marius ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 20.Listopad/Oct.2010 Status: Offline Points: 2 |
prestao sam se obazirati na recenzije nakon što je u jednoj napisano da je "Partizanska eskadrila" bolja od "Top Gun 2"
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3679 |
Taj je napisao što stvarno misli i očito nije četgpt.
Pa ako ćemo i to ignorirati, barem nije pisao razlomke. |
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 366 |
Nije baš ni lapsus, priznajem mogla je rečenica i drukčije da se sklepa, da bude jasnija "čistokrvncima". Ali, poenta je u superherojskom letenju...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 49771 |
Bolje ti je da priznaš da je lapsus, gde da stavljaš u isti koš Marvel i DC, bre Iga ionako će te bese svako malo oko filmova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 816 |
Moja greska ,ali inace meni sve to isto ,jedino sto razlikujem po kvalitetu su Dc animirani gde jos nisam naisao na los.Mislim na filmove,ne serije
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Meni je pogotovo svejedno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |