Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Marvels (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Marvels (2023)

The Marvels

The Marvels (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Marveli

Godina:

2023

Žanr:

akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

105 min

Režija:

Nia DaCosta

Scenarij:

Gene Colan
, Roy Thomas
, Nia DaCosta
, Elissa Karasik
, Megan McDonnell

Glavne uloge:

Samuel L. Jackson
  >  Nick Fury
Brie Larson
  >  Carol Danvers
Gary Lewis
  >  Emperor Dro'ge
Mohan Kapur
  >  Yusuf Khan
Tony McCarthy
  >  Palace courtier
Cecily Cleeve
  >  Skrull Young Girl
Iman Vellani
  >  Kamala Khan
Remi Dabiri-McQuaid
  >  Skrull Child
Alex Hughes
  >  Kree Announcer
Zenobia Shroff
  >  Muneeba Khan
Leila Farzad
  >  Talia
Teyonah Parris
  >  Monica Rambeau
Daniel Ings
  >  Ty-Rone
Ffion Jolly
  >  Skrull Woman
Saagar Shaikh
  >  Aamir Khan
Abraham Popoola
  >  Dag
Shardiah Ssagala
  >  Skrull Young Adult

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pomerac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pomerac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Marvels (2023)
    Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2023 u 21:46
Pogledao sam puno loših filmova, ali ovaj je nadmašio sve do sada.
Na vrh
Debilius View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Debilius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2023 u 22:25
Bitno je da će masa ljudi pogledat ovo smetje i pohvalit se da im je loše, a neće pogledat neki dobar film, jer nije napucan da izvire na svakom ćošku svih mogućih obzorja američanske ćoškarije. Dajte ljudi više, ne jedite džem iz tegle kroz koju se jasno vidi da se džem već odavno ubuđavio. Načmite teglu zdravog džema, marmelade, eurokrema ili čega već, samo da nije kikiriki puter, pa taman ne bila na njemu već poznata stilizirana, brendirana etiketa na tegli. Nekad nekim filmovima manje izreklamiranim za nijansu ipak dajte šansu.

Ili pijte Romerquelle i dalje.

Ja ovo njubre od filma neću ni škicnut, znam unaprijed da je laksativ, a stolica mi je itekako uredna. Tebi pomerac fala što si se u vezi ovog zajebo umjesto mene i ostalih koji će iz mojih usta u Božje uši ovo potvrdit.
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2023 u 23:50
Pogledah ga jučer i stvarno nisam naišao ništa u njemu da me ovoliko razljuti kao tebe IgaBiva. Doslovno je film koji se može pogledati ako nema ništa bolje na repertoaru ili jednostavno preskočiti, ništa posebno, jedan od onih koji u svakom pogledu "igra na sigurno" i prilično je sterilan. Neki dosadašnji MCU filmovi su bili daleko dosadniji (Black Panther 2, Eternals) ali su mogli imati nešto iskupljujuće, makar nekih 5 sekundi nečega gdje bi pomislio "ovo je fora". Marveli mi niti u jednom trenutku nije bio dosadan, ali jednostavno... nema onog iskupljenja i nije baš dobar. Oh, a oni ljudi na planetu što samo pjevaju, to je baš iz stripa. Ali da nisam dobio 'heads up' za to par tjedana ranije, kolutao bi očima čitavo vrijeme dok tancaju. Treba se Marvel malo zaprljati u smjeru Toxic Avengera, Mad Maxa ili barem Netflixovog Daredevila, ovo sve izgleda uglancano dozlaboga.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2023 u 16:06
Gotovo da istovjetno razmišljamo i primjećujem da navodimo u svojim recenzijama slična zapažanja o mnogo čemu. A plus sve to iznosimo bez mnogo pardona. Ovakvi filmovi upropaštavaju šansu nekim drugim, kvalitetnijim filmovima da se probiju. A zašto? Pa eto, jer ti drugi filmovi ne plaćaju "mitarinu", kako bi to rekli u stripu Alan Ford. Maločas sam napisao recenziju za film "The Burial". Film je remekčina, ali bukvalno ne može i ne vjerujem da će izbiti u prvi, drugi ili treći plan od Marvela, DC-ja i ko zna čega sve ne.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2023 u 01:58
Još jedno smeće u nizu....
O maj gudness!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2023 u 15:33
Ja, kao ljubitelj starijih stripova Marvel i DC/Vertigo, i pogledao skoro sve animirane filmove i serije , od kojih su neki top, dobro ima i promasaja, ne znam zasto idu ( dobar odgovor je zato)  utisci igranih filmova. Mislim da sam kod Wonder Woman 1984, vec i prestao da pisem, osim kod Batman-a na kojim se stripovima bazira, Batman mi odlican lik u stripovima, pritom nesto uzmu iz stripa,  menjaju radnju i likove, mesaju narativne  lukove, izostavljaju sustinu gde je ima, prilagodjavaju od 7 do 107, `koreknost`se podrazumeva, i sta ocekivati, relaksacija koja je nekad ok, nekad sam prinudjen da gledam zbog klinaca, nekad moram odmah da ugasim, a ovo naravno preskacem nebitno od komentara i ocena.  
Na vrh
loveire View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loveire Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2023 u 22:30
Supermen nije Marvelov, nego DC Komiksov
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 08:09
Koliko ja vidim niko nije ni napisao da je Supermen Marvelov,ali diskusija je uopsteno o superherojskim filmovima ,bilo Marvel ili Dc svi su u zadnje vreme losi i bice sve losiji.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 12:32
Postoji deo u članku gde Iga piše:

...Brie Larson ponavlja ulogu kapetanice Marvel - "jedinog Marvelovog superheroja koji može da leti, osim Supermena".

Kontam da je to ionako lapsus, zna Iga da Superman ne pripada Marvelu, verujem. 
Ako mene pitate, dobar deo i ovih provodi toliko u vazduhu da im verovatno i nije kakvo konkretnije letenje negde visoko među prioritetima glede moći koje im tobože nedostaju u životu. Approve
Na vrh
marius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 18:42
prestao sam se obazirati na recenzije nakon što je u jednoj napisano da je "Partizanska eskadrila" bolja od "Top Gun 2"
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 19:26
Taj je napisao što stvarno misli i očito nije četgpt.
Pa ako ćemo i to ignorirati, barem nije pisao razlomke.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 19:41
Nije baš ni lapsus, priznajem mogla je rečenica i drukčije da se sklepa, da bude jasnija "čistokrvncima". Ali, poenta je u superherojskom letenju...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2023 u 20:19
Bolje ti je da priznaš da je lapsus, gde da stavljaš u isti koš Marvel i DC, bre Iga ionako će te bese svako malo oko filmova LOL samo ti još brljanje oko stripova fali LOL
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 07:35
Moja greska ,ali inace meni sve to isto ,jedino sto razlikujem po kvalitetu su Dc animirani gde jos nisam naisao na los.Mislim na filmove,ne serije
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 12:59
Meni je pogotovo svejedno LOL tek se blesavim malo sa Igom. Brie Larson mi je simpatična, tačnije podsećala me je na nekoga koga sam poznavao tada kada se pojavila ali čak i sa time na pameti, opet nemam volje ni želje da pogledam The Marvels. To prosto nije moj broj. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.