Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)

The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gospodar prstenova: Prstenovi moći

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, fantazija, avantura

Autor:

Patrick McKay
, John D. Payne

Glavne uloge:

Dylan Smith
  >  Largo Brandyfoot
Megan Richards
  >  Poppy Proudfellow
Ismael Cruz Cordova
  >  Arondir
Morfydd Clark
  >  Galadriel
Robert Aramayo
  >  Elrond
Charlie Vickers
  >  Halbrand
Owain Arthur
  >  Prince Durin IV
Nazanin Boniadi
  >  Bronwyn
Daniel Weyman
  >  The Stranger
Benjamin Walker
  >  High King Gil-galad
Peter Mullan
  >  King Durin III
Lloyd Owen
  >  Elendil
Charles Edwards
  >  Celebrimbor
Sara Zwangobani
  >  Marigold Brandyfoot
Cynthia Addai-Robinson
  >  Queen Regent Míriel

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Marko24D View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marko24D Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 16:38
Da nisu potrošili 50 miliona po epizodi na specijalne efekte ovo ne bi nitko gledao.Gluma je najsmješnija od svega, užas.
Na vrh
goran-fizulic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-fizulic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 17:54
Vizualno dobro,ostalo lose lose lose
Na vrh
dario-bagudic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario-bagudic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 18:02
puno pčela malo meda
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 18:39
Vama ništa ne odgovara...
Pa znate li koliko je uloženo N O V C A u ovaj megalomanski projekat?
Nije lepo što nemate pozitivne stavove što se tiče prstenja i dragog kamenja, jer dijamanti su večni.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 19:49
Meni puca ku..c koliko je para u nešto bačeno.
Ako valja onda valja, ako ne valja, mogli su te pare baciti na ulice Las Vegaa onim nji'ovim beskućnicima.
Na vrh
The Witcher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj The Witcher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 21:56
Prestao sam da gledam seriju čim sam ugledao prvog crnca. Više mi je muka da gledam filmove pune Azijata,Afrikanaca,Meksikanaca itd.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2022 u 22:05
Seriju prevodi Osgiliath 👏
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2022 u 11:18
Zahvalnije je pljuckat mega produkciju popu LOTR nego tamo neki filmić kakve B.Willis snima petnaestak mjesečno. Za sada mi ne pada na pamet pljuckanje, treba dati malo vremena serijalu. Problem je u ogromnoj popularnosti likova iz LOTR i Hobbit serijala. Trebat će proći neko vrijeme da nas novi likovi "kupe" ili ne kupe. No jedno je sigurno, Gandalfa i Hobbite bit će teško zamijeniti. Vjerujem da su autori promislili o svemu tome, te osim gledanosti računaju na trag u vremenu.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2022 u 14:32
Pljuckat ne mega produkciju nego pljuckat nesklonost riziku i ziherašenje, općenito izmišljanje nečega što Tolkin nije napisao, ljubave priče kojima u LotR-u nije mjesto, političku korektnost i agresivno nek iskače iz paštete oglašavanje.

Je li serija dobra ili nije, doznat ćete čim se izvrti prva sezona.
Ja neću. Hvala lijepo, ali imam mini produkcije koje su mi srcu drage pa makar ja bio jedini na ovom forumu koji ih gleda.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2022 u 18:16
Pa šta? Možda se pojavi baby Gandalf ili baby Saruman, biće zanimljivo!
Mislim da ovo može biti dobro, za nekoga.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2022 u 20:30
Nije ovo loše počelo, videćemo kako će ići nadalje. Očekivati kvalitet LOTR trilogije je ipak previše optimistično. Za sad je ok.
Na vrh
JUKA2HR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JUKA2HR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2022 u 22:15
Blago rečeno katastrofa od serije.
Na vrh
Cosa1997 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Cosa1997 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2022 u 16:55
Nije lose za pocetak nadam se da ce i dalje da bude ovako
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 00:56
Originalno postovano od strane JUKA2HR JUKA2HR piše:

Blago rečeno katastrofa od serije.

Budi blag da bi bio drag!
Na vrh
poznanovec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj poznanovec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 13:14
Jako loše ocjenjena
Po IMDb 6,7
Obično ne gledam serije koje imaju ocjenu manju od 7.

Ažurirao poznanovec - 09.Rujan/Sep.2022 u 17:54
Na vrh
mariocigut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mariocigut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 13:44
Meni je serija odlična, ne razumijem zašto ljudi negoduju. Prekrasni detalji, slika, produkcija i bajkovita priča
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 14:22
Ljudi negoduju jer:

Također zato jer:

Citiraj The Lord Of The Rings: The Rings Of Power’s Morfydd Clark Admits Show Is Perversion Of Tolkien’s Work, Tells Critics To “Shut The F*** Up”

I konačno zato jer se Tolkien okreće u grobu.
A okreće se jer ne može reći "ovo ja nisam napisao".

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2022 u 18:38
Originalno postovano od strane mariocigut mariocigut piše:

Meni je serija odlična, ne razumijem zašto ljudi negoduju. Prekrasni detalji, slika, produkcija i bajkovita priča

Meni se ne dopada upravo iz tih razloga.   
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2022 u 09:27
Sta ga znam meni nije losa,bolje mi i ovo kad napisu novu pricu pa ga gledam kao nesto novo nego da uzmu i masakriraju neko delo i izmene ga do neprepznatljivosti( Zaduzbina)

AlexdeLarge ocekujem tvoj komentar na Sandman,nikako da napises a bas me zanima
Na vrh
Nefil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nefil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2022 u 23:35
Negoduju jer kako sami kažu: "današnji svijet smo reflektirali na Međuzemlje"....FUJ
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.