| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Last Five Years (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Last Five Years (2014)Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2016 u 23:01 |
|
The Last Five Years (2014) ![]() Režija: Richard LaGravenese Scenarij: Richard LaGravenese, Jason Robert Brown Žanr: Komedija, Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 94 min Anna Kendrick ... Cathy Hiatt Jeremy Jordan ... Jamie Wellerstein Tamara Mintz ... Danica Schwartz Cassandra Inman...Erica Weiss Kate Meltzer ... Handelman Twin #1 Emma Meltzer ... Handelman Twin #2 Bettina Bresnan ... Heather Greenblatt Charly Bivona ... Annie Mincus Alex Stebbins ... Karen Pincus Jamie, talentirani romanopisac, čija je karijera u usponu i zaljubi se u Chaty Hiatt, neuspješnu glumicu. Cijela njihova priča ispričana je kroz pjesmu, Cathyne pjesme počinju na kraju braka, a Jamiejeve na početku njihove veze. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |