| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lady in Number 6: Music Saved My Life (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Lady in Number 6: Music Saved My Life (2013)Objavljeno: 20.Svibanj/May.2016 u 20:13 |
|
The Lady in Number 6: Music Saved My Life (2013)
![]() Režija: Malcolm Clarke Scenarij: Malcolm Clarke, Carl Freed Žanr: Documentary, Short, Biography Jezik: Engleski Država: Canada | USA | UK Trajanje: 39 min. Uloge: Aliza Sommer-Herz, Zdenka Fantlova, Anita Lasker-Wallfisch Ovo je vrlo nadahnjujuća i pozitivna priča. 109-godišnja Alice Herz Sommer još je svaki dan dva i pol sata vježbala sviranje klavira. I dalje je bila nepokolebljivo neovisna, a svoj dugi život nije pripisivala dobrim genima koliko dobroj glazbi. Zahvaljujući pozitivnom i optimističnom razmišljanju te duboko ukorijenjenoj vjeri u esencijalnu dobrotu ljudskih bića, Alice Herz Sommer živjela je duže od jednog stoljeća. Ne samo da je bila najstarija osoba u Londonu, nego je bila i najstarija osoba koja je preživjela holokaust. Često je puta rečeno da strah i mržnja izjedaju dušu, no može li se jednako tako reći da ljubav prema životu i ljudima oko nas te, kao u Aliceinom slučaju, glazbi, hrani dušu i oslobađa duh? Alice je do kraja života neumorno ponavljala: "Glazba mi je spasila život, glazba me i dalje spašava." (Alice Herz Sommer, 26. studenoga 1903. - 23. veljače 2014.) Dokumentarac je dobitnik Oscara 2014. u kategoriji kratkometražnog dokumentarnog filma te brojnih drugih nagrada na međunarodnim festivalima. izvor:mojtv Preveo/la: jobbrecht |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |