| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Jade Mask Aka Charlie Chan In The Jade Mask (1945) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Jade Mask Aka Charlie Chan In The Jade Mask (1945)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 23:04 |
|
The Jade Mask (1945) * Charlie Chan In The Jade Mask * ![]() IMDb Režija: Phil Rosen Scenarij: George Callahan, Earl Derr Biggers Žanr: Horor, Misterij, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 66 min Sidney Toler ... Charlie Chan Mantan Moreland ... Birmingham Brown Edwin Luke ... Eddie Chan Hardie Albright ... Walter Meeker Frank Reicher ... Harper Janet Warren ... Jean Kent Cyril Delevanti ... Roth Ekscentrični naućnik Harper živi u sablasnoj vili koja ima tajni laboratorij i panele, nedokučivog Butlera i pohlepne rođake s neobičnim talentima. Kada je Harper ubijen, Charlie Chan rješava njegovo ubistvo sa nepozvanim sinom broj 4. i pokušava odgovoriti na pitanja kao što su: gdje je tijelo, kako mrtvac može hodati, kako se je ubistvo moglo dogoditi na očigled svima? TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |