Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Instigators (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Instigators (2024)

The Instigators

The Instigators (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

The Instigators

Godina:

2024

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

101 min

Režija:

Doug Liman

Scenarij:

Casey Affleck
, Chuck MacLean

Glavne uloge:

Matt Damon
  >  Rory
Alfred Molina
  >  Richie Dechico
Ron Perlman
  >  Mayor Miccelli
Casey Affleck
  >  Cobby
André De Shields
  >  Mr. Kelly
Toby Jones
  >  Attorney Alan Flynn
Michael Stuhlbarg
  >  Mr. Besegai
Natalie Carter
  >  Mrs. Haggerty
Nick Price
  >  City Hall Employee
Perry Strong
  >  Waiter #2 at Wharf
Sheika Murray
  >  Waiter #1 at Wharf
Owen Earls
  >  Charlie Haggerty
Slate Holmgren
  >  Dave Wedge
Hong Chau
  >  Dr. Donna Rivera
Rob Gronkowski
  >  Rob Gronkowski
Ronnie Cho
  >  Mark Choi
Walter Liebman
  >  Terry
Nick Trice
  >  City Hall Employee
Jack Harlow
  >  Scalvo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Instigators (2024)
    Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2024 u 22:41
Mislio sam još jedan smor o savršenim pljačkama i glupim humorom, ali na kraju zadovoljan sam viđenim. Dobra ekipa glumaca je izvukla film, radnja lepo teče, drži pažnju, ne traje dugo, par komičnih scena. Za ubiti vrelo popodne sasvim pristojan film. Preporuka.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2024 u 21:44
Puno bolje nego što sam očekivao, akciona komedija odrađena kako treba. Film ima par rupa (preskoka) u priči, ali nije previše ozbiljan pa to i nije neka zamjerka. Film nije dosadan, priča napreduje dobrim tempom, nema pretjerano dugih scena pretrpanih akcijom. Casey Afleck je odličan u ulozi brbljivca. Sat i po vremena mi je proletjelo samo tako da ni jednom nisam potegao za mobitelom, a to nije mala stvar :)

8,5/10
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2024 u 23:05
Skroz zabavan filmčić, neočekivano pozitivno iznenađenje! Akciona komedija na kakvu odavno nisam nabasao. Sve mi je štimalo, ali hemija između Damona i Afflecka je izvanredna i vredna paćenja! Topla preporuka za ljubitelje žanra i sve one željne solidne filmske zabave. Naravno, hvala za prevod!
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2024 u 23:57
Prosječan akcijski film, nešto zanimljivih trenutaka i dijelova, ali mi sve skupa nije bilo na nivou. Brzopleto, nedorečeno, uz ne bar po meni dobar odabir glumaca, u kontekstu njihovog "udruživanja". Pojedinačno su u redu. U suštini ovo i je film napravljen za ubit vrijeme kao i svaka akcijska krimi komedija i može se reć da je film ispunio svoju namjeru. Nije žali bože sigurno.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2024 u 07:28
Dobar film. Lagan, opusten... Dobro, ocekivao sam malo vise humora ali nema veze i ovo je sasvim dovoljno u danasnje vreme. I, ubedljivo najjaci fazon u filmu je i najjednostavniji, jedna jedina rec -  "Zauzeto".    Nekoliko puta sam vracao tu scenu i stvarno ne pamtim kada sam se ovako slatko ismejao. Big smile    Ocena 7.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 17:56
Otkačena, relaksirajuća buddy-buddy komedija. Uživanje je gledati u kadru zajedno dvojac M. Damon & C. Affleck.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2024 u 09:45
Odlican film,ne bih se bas slozio da je neka akcija,vise ima dijaloga i to odlicnog. Matt Damon i Casey Aflek(koji je meni licno mnogo bolji glumac od burazera mu) odlicni . Bas me pozitivno iznenadio film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.