Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Instigators (2024) |
Odgovori |
Korisnik | |
Goran87BG
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 477 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2024 u 22:41 |
Mislio sam još jedan smor o savršenim pljačkama i glupim humorom, ali na kraju zadovoljan sam viđenim. Dobra ekipa glumaca je izvukla film, radnja lepo teče, drži pažnju, ne traje dugo, par komičnih scena. Za ubiti vrelo popodne sasvim pristojan film. Preporuka.
|
|
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 720 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Puno bolje nego što sam očekivao, akciona komedija odrađena kako treba. Film ima par rupa (preskoka) u priči, ali nije previše ozbiljan pa to i nije neka zamjerka. Film nije dosadan, priča napreduje dobrim tempom, nema pretjerano dugih scena pretrpanih akcijom. Casey Afleck je odličan u ulozi brbljivca. Sat i po vremena mi je proletjelo samo tako da ni jednom nisam potegao za mobitelom, a to nije mala stvar :)
8,5/10 |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 577 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Skroz zabavan filmčić, neočekivano pozitivno iznenađenje! Akciona komedija na kakvu odavno nisam nabasao. Sve mi je štimalo, ali hemija između Damona i Afflecka je izvanredna i vredna paćenja! Topla preporuka za ljubitelje žanra i sve one željne solidne filmske zabave. Naravno, hvala za prevod!
|
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 71 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prosječan akcijski film, nešto zanimljivih trenutaka i dijelova, ali mi sve skupa nije bilo na nivou. Brzopleto, nedorečeno, uz ne bar po meni dobar odabir glumaca, u kontekstu njihovog "udruživanja". Pojedinačno su u redu. U suštini ovo i je film napravljen za ubit vrijeme kao i svaka akcijska krimi komedija i može se reć da je film ispunio svoju namjeru. Nije žali bože sigurno.
|
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 269 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dobar film. Lagan, opusten... Dobro, ocekivao sam malo vise humora ali nema veze i ovo je sasvim dovoljno u danasnje vreme. I, ubedljivo najjaci fazon u filmu je i najjednostavniji, jedna jedina rec - "Zauzeto". Nekoliko puta sam vracao tu scenu i stvarno ne pamtim kada sam se ovako slatko ismejao. Ocena 7.
|
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Otkačena, relaksirajuća buddy-buddy komedija. Uživanje je gledati u kadru zajedno dvojac M. Damon & C. Affleck.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlican film,ne bih se bas slozio da je neka akcija,vise ima dijaloga i to odlicnog. Matt Damon i Casey Aflek(koji je meni licno mnogo bolji glumac od burazera mu) odlicni . Bas me pozitivno iznenadio film.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |