Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Incredible Hulk (2008) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
AcaNDr ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 12:31 |
THE INCREDIBLE HULK, 2008. (SAD) On June 13, get ready to unleash the beast. Žanr: Akcija / Sci-Fi Trajanje: 114 min Glavne uloge: Edward Norton Liv Tyler Tim Roth Tim Blake Nelson Ty Burrell William Hurt Scenario: Zak Penn (Behind Enemy Lines, 2001.) Režija: Louis Leterrier (Transporter 2, 2005.) Sinopsis: Još uvek sa sposobnošću da se pretvori u besnog mutanta, Bruce Banner (Edward Norton) očajnički traži lek kojim bi se jednom za svagda rešio svog gama ozračenog alter ega. Međutim, opsednuti general Thunderbolt Ross (William Hurt) mu ne da mira i on će iskoristiti svu moć američke vojske kako bi pronašao Bannera i ubio Hulka. U međuvremenu, Banner mora da izađe na kraj sa problematičnim odnosom sa Betty Ross (Liv Tyler), kao i sa novim protivnikom, još jednim gama-stvorenim čudovištem po imenu Abomination (Tim Roth). Reč, dve: Jedan od razloga zbog kog Marvel univerzum ostaje najvrelija holivudska teritorija je njihov savršeni kasting. Sa Edwardom Nortonom u ulozi koju je umalo odbio prvi put, mi konačno možemo da ostavimo Ang Leejevog Hulka po strani i smatramo da je ovaj film prvi u sigurnoj franšizi. Reditelj Transporter-a Louis Leterrier radio je na scenariju sa Zak Pennom (koji trenutno piše scenario za Captain America and Avengers), tako da smo od prvog dana znali da će akcija biti sjajna, bez previše žrtvovanja karakterizacije. Ali pošto je ovo jedan od filmova sa podrškom Interneta, malo toga što nećemo znati dok se film ne pojavi u bioskopima. Stoga, šta možemo da se zapitamo? Pa, da li ste znali da će treći čin filma biti 26-minutna borbena scena Hulk vs. Abomination? Lokacije snimanja: Belleville, Ontario, Canada British Columbia, Canada Dundas, Ontario, Canada Dundurn Castle, Hamilton, Ontario, Canada Hamilton, Ontario, Canada New York City, New York, USA Rio de Janeiro, Brazil Toronto Film Studios, Toronto, Ontario, Canada Toronto, Ontario, Canada Trenton, Ontario, Canada |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skeptik sam po pitanju ovoga....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
AcaNDr ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Ce da vidimo.
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
Baš to lega.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Smallville55 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 77 |
Ja sam ga pogledao na svecanoj pretpremijeri 14.7 i moram priznat da me film odusevio.nisam ocekivao da ce mi bit tak dobar.totalno razlicit od prvog hulka.Ovaj put su napravili stvarno odlican film i veselim se nastavku.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |