Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "The Hurt Locker" bolji od "Avatara"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"The Hurt Locker" bolji od "Avatara"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "The Hurt Locker" bolji od "Avatara"
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 15:58
Priča o ratu u Iraku "The Hurt Locker" proglašena je za najbolji film na svečanoj dodeli nagrada američkog Udruženja producenata u nedelju uveče u Los Anđelesu.

Film Ketrin Bigelou nadmašio je ostvarenja "Avatar", "Prokletnici", "U vazduhu", "Zvezdane staze XI", "Distrikt 9", "An Education", "Invictus", "Do neba" i "Precious: Based on the Novel 'Push' By Sapphire".

"Ovo je neverovatno! Ovaj film smo radili sa veoma malim budžetom i nije mi ni na kraj pameti bilo da će dobiti ovako velike nagrade i pobuditi neverovatno interesovanje kod publike", izjavila je Ketrin.

Nagrade Udruženja producenata jedno su u nizu priznanja koja mogu da služe kao pokazatelji pred dodelu Oskara, zakazanu za 7. mart pa američki mediji pišu da je ovo jedan od najozbiljnih konkurenata "Avataru".

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 16:50
odlichan film

Thumbs Up
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 17:05
Ja sam pre neko dan pogledao prvih 30 min. ovog filma, prepoznaje se iz daleka da nije ulozeno previse para u njemu, ali ipak prilicno dobro mi izgleda od tih 30 min.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 17:33
Ja sam ovo odavno gledao i nije mi nista posebno, cak sto vise i dosadan film.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 17:44
Uopce mi se nije svidio film. Previse monotonije i jednoobraznosti donosi filmu odr. dozu vojne zbilje Americke agresije na Irak, ali i bitno usporava film koji dojadi nakon nekog vremena..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 18:35
Evo šta ću gledati večeras...
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 19:55
odgledao i nije lose...
interesantna tema, mada malo monotono ispricana...
poenta filma je covek i tip licnosti koji moze da se bavi poslom specijalca u bombaskom odredu...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 21:37
Hurt Lockera sam ugasio nakon 25 - 30 minuta gledanja, a bolji je od Avatara??? Nema mi druge nego vidjeti koliko je srCensorednje taj Avatar. vommit
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.