Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Housemaid (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Housemaid (2025)

The Housemaid

The Housemaid (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kućna pomoćnica

Godina:

2025

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

131 min

Režija:

Paul Feig

Scenarij:

Rebecca Sonnenshine
, Freida McFadden

Glavne uloge:

Elizabeth Perkins
  >  Evelyn
Maury Ginsberg
  >  Therapist
Amanda Seyfried
  >  Nina
Brian D. Cohen
  >  Detective Smythe
Arabella Olivia Clark
  >  Young Nina
Iván Amaro Bullón
  >  Theater Patron
Sarah Cooper
  >  Pam
Indiana Elle
  >  Cecilia
Matt Walton
  >  Lynch
Sophia Bunnell
  >  Kelsey
Kathy Costa McKeown
  >  Cashier
Megan Ferguson
  >  Jilianne
Sydney Sweeney
  >  Millie
Brandon Sklenar
  >  Andrew
Ellen Tamaki
  >  Patrice
Don DiPetta
  >  Officer Jenkins
Einar Haraldsson
  >  Police Detective
Alexandra Seal
  >  Officer Jessica Connors
Hannah Cruz
  >  Lexi
Amanda Joy Erickson
  >  Suzanne
Michele Morrone
  >  Enzo
Alaina Surgener
  >  Amanda
Cailen Fu
  >  Hotel Desk Clerk
Lamar Baucom-Slaughter
  >  Officer Stanley

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2026 u 20:58
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Gledao juce u cinestaru u Barseloni. Prva polovina filma odlicna, a onda tesko smece nastavak. Ali SIdney vesta u glumi, pogotovo u eksplicitnim scenama :)

New pervert!

Tongue
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2026 u 03:44
Što sam očekivao, to sa i dobio. Odličnu priču, nepredvidljivost (do neke mjere), mističnost, vrhunsku glumu i , naravno, uživanje u pogledu na moju miljenicu Sidni, ali i Amandu koju , takođe, mnogo volim i kao glumicu i kao ličnost i kao odmor za oči. 

I samo da napomenem da Sidni Svini volim najviše zbog njene ličnosti, njenog talenta. Sviđa mi se način na koji glumi, sviđa mi se to što ima širok dijapazon uloga koje može da igra. Sviđa mi se način na koji daje intervjue , sviđa mi se aura kojom zrači, kako na filmskom platnu, tako i van njega. To što je prezgodna i što ima upečatljive grudi, to je samo adut više, a nikako njeno glavno oružje.

Naravno, kako je film odmicao, shvatio sam da ovo ipak neće biti ozbiljan triler, što sam na vrijeme prihvatio i pretpustio mu se takvom kakav jeste. A jeste zabavan, maksimalno drži pažnju i maksimalno je uživanje gledati i pratiti cijeli koncept. Dakle za moj ukus i senzibilitet, ovo je brutalčina od filma. Ipak na kraju dolazimo i do onog klasičnog dijela, do klasičnog raspleta, koji razgraničava ozbiljne i komercijalne trilere. Imamo tu i malo feminizma, što pozdravljam.

Bilo kako bilo, ja sam zadovoljan i uvijek se obradujem kad se pojave ovakvi filmovi. Ne mora svaki film da bude oskarovsko remek - djelo, valjda. 

Ili mora? 
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2026 u 23:58
sasvim solidan triler. scenarij vrlo dobar, prilično dobro sklopljeno osim muzike. istaknuo bi amandu koja je razvalila glumom... i fotogeničnost sidneyenih sisa. definitivno gledat.
Aaa?
Na vrh
mario2024 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mario2024 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 17:01
Dobar Film !
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2026 u 15:41
U ovom divnom filmu jedina pozitivna stvar su Svinjine sise i ništa drugo.

Na vrh
marko-cogoljevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-cogoljevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2026 u 15:00
kakvu sisetinu mala ima, strasno....
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 09:57
Ok film 6/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 10:48
Sasvim ok triler i drama, iako je rađeno po romanu imao sam nekako utisak već viđenog, kroz više filmova da ih sad ne navodim jer bi bio spojler, videćemo kako su spremili sledeću ekranizaciju.

Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 13:55
Triler na tragu 80-ih ili 90-ih prošlog veka. Cepidlake nalaze mane u adaptaciji literarnog predloška i delimično imaju pravo. Narativna konstrukcija pati od nekih sitnijih nelogičnosti, no kao celina dovoljno je koherentan da vas involvira i drži pažnju do samog kraja. Ako tome dodamo odlične performanse i to prevashodno Seyfried i Sweeney, uz zadovoljavajuću rolu negativca Sklenara, zaključak jeste: gledati posebno ukoliko ste fan žanra.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.