| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The House of the Devil (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The House of the Devil (2009)Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 18:53 |
|
Žanr: Horor
Scenario: Ti West (The Roost, 2005.) Režija: Ti West (The Roost, 2005.) Glavne uloge: Jocelin Donahue, Greta Gerwig, Tom Noonan, Mary Woronov, AJ Bowen, Dee Wallace Godina proizvodnje: 2009 Zemlja porekla: SAD Trajanje: 95 min
Talk on the phone. Finish your homework. Watch T.V. DIE! Sinopsis: Sam (Jocelin Donahue) je studentkinja druge godine koja očajnički želi da zaradi novac za depozit za stan i prihvata posao bebisterke čak i kada sazna da nema bebe. Gospodin i gospođa Ulman (Tom Noonan i Mary Woronov) su stariji bračni par koji mame Sam u svoju viktorijansku kuću duboko u šumi baš u vreme potpunog pomračenja Meseca. Megan (Gerwig) je Samina najbolja prijateljica koja je dovozi do kuće i ostavlja tamo uprkos sumnjama da nešto nije u redu. Victor (AJ Bowen) je naizgled jezivi tip koji se mota oko kuće, ali uskoro postaje jasno da će se Sam na kraju ove večeri naći u krvavoj borbi za život... Rezime: Iako teme u filmu deluju poznato, House of the Devil efektivno zasenjuje klišee savremenog horora i pruža napeto iskustvo odražavajući u sebi horore od pre nekoliko decenija. Official site Trailer IMDB ocena: 6.5/10 Rotten Tomatoes rating: 86% Datum svetske premijere: 25. april 2009. (SAD: Tribeca Film Festival) Datum domaće premijere: ? Nagrade: Najbolji film, 2009 Birmingham Sidewalk Moving Picture Festival Prevodi http://www.happynovisad.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |