Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Hot Spot (1990)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Hot Spot (1990)

The Hot Spot

The Hot Spot (1990)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Žarište

Godina:

1990

Žanr:

drama, kriminalistički, ljubavni, triler

Trajanje:

130 min

Režija:

Dennis Hopper

Scenarij:

Nona Tyson
, Charles Williams

Glavne uloge:

Jennifer Connelly
  >  Gloria Harper
Don Johnson
  >  Harry Madox
Virginia Madsen
  >  Dolly Harshaw
Charles Martin Smith
  >  Lon Gulick
William Sadler
  >  Frank Sutton
Margaret Bowman
  >  Woman at Gas Station
Debra Cole
  >  Irene Davey
Barry Corbin
  >  Sheriff
Karen Culley
  >  Cowgirl
Virgil Frye
  >  Deputy Buck
Jerry Hardin
  >  George Harshaw
James N. Harrell
  >  Elderly Man
John Hawker
  >  Uncle Mort
Cody Haynes
  >  Cowboy
George Haynes
  >  Mr. Haynes
Edith Mills
  >  Elderly Woman
Jack Nance
  >  Julian Ward
Leon Rippy
  >  Deputy Tate

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Hot Spot (1990)
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2024 u 22:34
Odlican film.Dobra rezija Denisa Hupera sa juznackom crnackom muzikom sa dosta bluza. Lepuskasti i porocni Don Jonson na vrhuncu svoje glumacke popularnosti i seksepila, prelepa Jenifer u ranom cvetu svoje mladosti , Virginija Marsden prava pravcata manipulativna prlejubniva i kucka. Film sporijeg tempa ali nabijen nabojem i desavanjima, ucenama, plackom banke... Bilo je lepo 2024 kada sam ovaj film pogledao po treci put od njegovog pojavljivanja vratiti se caroliji filmova 90 tih proslog veka. Ocena 7/10
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 12:08
Ama film gdje htio, ne htio, lonac nađe odgovarajući poklopac.
Karma is a bitch.

Ovakve po holivudu više ne snimaju, tako da:
Obavezno gledati.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 12:44
Ne prave to je tacno, meni su  cirka od pre 20 godina poceli da budu bas losi,  tad sam i prestao da pratim, i da me nesto intersuju , ako naleti, naleti.  Dobro pratila su se pre uporedo ostavrenja iz svih drzava.  Pre toga imaju po mom misljenju dosta dobrih filmova, ima i promasaja pregrst naravno, e sad da li je nostalgija,  mada u prilog sve govori da se s vremena na vreme bar ja vratim nekim starim ostvarenjima , nekim reziserima, ekranizacijama romana, ne samo americkim nego npr. italijanskom neorializmu, pa francuski talas, japanski, pa Danci, a onda i Holandjani,  u ona vremena i Poljaci, pa kasnije  Aussie i Korejci. Mnoge sam i propustio.

Da, jeste film dobar , bar meni, a vidim i Aleski i Joxeru, bar po komentarima, gledao se tada, mada ga nisam reprizirao. Lepo sto je osvezena tema.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 13:11
Zašto reprizirati dok ga kroz ne zaboraviš, film je poseban toliko da ćeš ga se sjećati godinama, možda i do kraja života.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2024 u 13:14

Pa i bio sam pozaboravljao. Pustao sam supruzi koja nije gledala. Ovakvi filmovi i dan danas imaju svoju draz i sarm a i bolji su od mase filmova...
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2024 u 21:38
Neverovatna hemija dvoje glavnih glumaca (Don Džonson - Dženifer Koneli), bila je najjači štih ovog filma, koja je isti digla na znatno viši nivo.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.