Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Hobbit ostao bez redatelja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Hobbit ostao bez redatelja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Hobbit ostao bez redatelja
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 20:00
Guillermo Del Toro dao je otkaz zbog stalnih odugovlačenja s početkom snimanja adaptacije knjige JRR Tolkiena.

Meksički režiser više neće režirati filmsku adaptaciju knjige JRR Tolkiena. Del Toro je krivnju svalio na stalne odgode snimanja, ali ujedno i ovu svoju odluku ocijenio kao najtežom u životu.

"Nakon skoro dvije godine življenja, udisanja i dizajniranja Tolkienovog Međuzemlja moram, s velikim žaljenjem, napustiti te prekrasne slike", rekao je za fan sajt The One Ring.

"Bilo je puno lijepih stvari, ali konfliktni termini snimanja premašili su vrijeme originalno zamišljeno za projekt. Kao koscenarist i režiser želim produkciji sve najbolje u nastavku projekta."

Najveći problem u cijeloj priči je filmski studio MGM koji drži prava na snimanje filma ali se trenutno nalazi u velikim financijskim problemima iz kojih se traži izlaz, pa tako snimanje Hobbita očito neće početi sve dok MGM ne ispliva iz neugodne situacije.

Redatelj Gospodara prstenova, Peter Jackson, koji producira The Hobbit, dodao je kako mu je žao što Del Toro odlazi.

Jackson je izjavio: "Na kraju svega proizlazi da Guillermo jednostavno nije mogao podnijeti to što bi trebao posvetiti 6 godina svog života, ekskluzivno radeći na Hobbitu, s obzirom da je originalni plan bio 3 godine. Guillermo posjeduje izniman kreativni duh i bilo mi je kompletno zadovoljstvo raditi s njime."

mojtv.hr
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 20:01
A fak! Šteta, baš sam čekao taj film... 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 21:00
Odlična vest! Možda Džekson sad angažuje svog vunderkinda Blomkampa.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 22:53
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

čuj, čekao, ma bre živeo za njega !!

Kakav krš, ako nek drugi zasere taj film, onda stvarno nema smisla
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:06
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

čuj, čekao, ma bre živeo za njega !!

Kakav krš, ako nek drugi zasere taj film, onda stvarno nema smisla

Baš... Gamad Hollywoodska... i siromašni MGM!! Angry

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:14
Ja stvarno ne mogu da vidim nikog drugog rezisera koji bi mogao da "izvuce" ovaj film (do samog Dzeksona naravno). Pa Del Toro je bio najjaci adut filma!!!
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:17
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Ja stvarno ne mogu da vidim nikog drugog rezisera koji bi mogao da "izvuce" ovaj film (do samog Dzeksona naravno). Pa Del Toro je bio najjaci adut filma!!!

e to, on i jackson, a kakv shit, strašno sam razočaran zbog ovog. Mislim da su milioni fanova u bedaku, zbog ovog!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:54
Meni ovo liči na prirodan tok stvari.
Dve jake autorske figure na ovakvom film bi samo gušile jedna drugu.
Džeksonu sad valja da uzme nekog neafirmisanog a talentovanog reditelja kao što je uradio sa District9.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 00:29
@ghostwheel

Mislim da ovdje nije riječ o, kako bi se reklo, problemu kreativne prirode. Del Toro je ambiciozan redatelj i čini mi se da mu je već preko glave odgađanja i neizvjesnosti, a i 6 godina posvećenosti samo jednom projektu je iz njegove perspektive vjerojatno previše.

Neću nagađati tko bi mogao zamijeniti Del Tora, ali sam optimist. I Peter Jackson je bio slabo poznat kad je dobio LOTR, a svi znamo kako je to završilo.

Samo da posao ne dobiju Michael Bay ili Roland Emmerich.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 03:36
Eh sto su idioti ovi iz MGM,ma Del Tora ne moze niko zameniti
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.