| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Heartbreak Kid (1972) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Heartbreak Kid (1972)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2013 u 14:10 |
|
The Heartbreak Kid (1972) ![]() Žanr: Romantična komedija Trajanje: 106 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Elaine May Scenario: Bruce Jay Friedman, Neil Simon Uloge: Charles Grodin ... Lenny Cantrow Cybill Shepherd ... Kelly Corcoran Jeannie Berlin ... Lila Kolodny Audra Lindley ... Mrs. Corcoran Trećeg dana medenog meseca u Majamiju, Leni, mladi jevrej iz Nju Jorka upoznaje prelepu plavušu Keli. Misli da je ozbiljno pogrešio što se oženio i sad želi Keli. Ali njen bogati otac nije oduševljen time i to svima daje do znanja, a posebno Leniju. Nagrade i nominacije. Ažurirao bojan969 - 22.Rujan/Sep.2013 u 13:50 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 22:47 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 23:33 |
|
Predpostavljam da je ovaj original puno bolji/smijesniji jer je na 91 mjestu AFI's 100 Years 100 Laughs od remakea The Heartbreak Kid (2007) sa Ben Stillerom. ![]() Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |