| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Good Neighbor (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Good Neighbor (2016)Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2016 u 00:46 |
|
The Good Neighbor (2016) Žanr: Triler Režija: Kasra Farahani Scenario: Mark Bianculli / Jeff Richard Zemlja: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 98 min. Uloge: James Caan ... Harold Grainey Itan i Šon su nestašni srednjoškolci koji rešavaju da podvale svom bezazlenom komšiji tako što će ga ubediti da mu je kuća ukleta. Kao dobri poznavaoci moderne tehnologije postavljaju svu potrebnu opremu u komšijinu kuću koristeći trenutak kada on nije bio kod kuće. Počinju sa nadzorom svake njegove reakcije i shvataju da su pogrešili, da njihov komšija nije baš tako dobra meta njihove podvale. Ažurirao mahoni - 21.Rujan/Sep.2016 u 16:18 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2016 u 16:19 |
|
Prevod možete da skinete ovde. |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
plazov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2017 u 21:40 |
|
Realistican i dobro uradjen film. Rasplet je zaista neocekivan i sokantan i to je ono sto daje dopunsku vrednost filmu. Naravno, sve bi to moglo i jos bolje biti osmisljeno, narocito nacin prezentiranja price, ali i ovako je prema mojim strogim kriterijumima zasluzio ocenu 7 koju sam mu dao na imdb.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 17:09 |
|
Onako nije los film, ali iskljucivo zbog kraja. Inace smorio me ovako film, monoton i dosadan. na kraju mi bio ipak tuzan film. A tih prvih sat vremena u par navrata razmisljao da prekinem sa filmom i uspeo da odgledam do kraja :) Inace film je drama sa elementima trilera.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 17:15 |
|
Više drama nego triler. Upilao moćno..
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 22:11 |
|
Gledao sam ga čim se pojavio u prodavnicama i to isključivo zbog Kana. On je jedini "krivac" što će mi ovo mlako i neubedljivo ostvarenje ostati u pamćenju. Žao mi je matorog koji toliko mesečari u filmu da ne liči na sebe. Pitam se šta njemu i pojedincima iz stare garde ovo treba, shvatam da su u pitanju godine, da starim lafovima ispadaju zubi. Potrudite se bar da ostarite dostojanstveno.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |