Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Ghouls Aka Mojin: The Lost Legend (2015) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2016 u 00:38 |
![]() The Ghouls Aka Mojin: The Lost Legend (2015) Zli duhovi Žanr: akcija, horor Režija: Wuershan Scenario: Tianxi Bachang Trajanje: 125 min Jezik: kineski, mandarinski Chen Kun ... Hu Bayi Huang Bo ... Wang Kaixuan Shu Qi ... Shirley Yang Angelababy ... Ding Sitian Cia Yu ... Veliki Zlatni Zub Liu Xiaoqing ... Ying Caihong Priča o troje bivših lovaca na blago i pljačkaša grobova, takozvanih Mojina, koji sada žive normalnim civilnim životom na ulicama New Yorka. Ali kada im pristupi tajanstveni klijent sa zanimljivim poslovnim prijedlogom, oni se odluče vratiti svojim pustolovnim i pljačkaškim korijenima. Put će ih odvesti u tajanstvene kineske katakombe gdje će pod krinkom arheološkog istraživanja pokušati pronaći drevno blago. Ali sa svakim novih tajnim prolazom i svakom novom smrtonosnom klopkom, njihovo prijateljstvo, odanost i životi će biti stavljeni na ultimativni test. Izvor: filmovisruba.com Ažurirao NikolaJe - 15.Ožujak/Mar.2016 u 14:44 |
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14916 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala teta boni
![]() |
|
![]() |
|
Boni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 30984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema na čemu...
![]() Valjda će biti ok. Slab mi je kineski
![]() |
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |