| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Fourth War (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Fourth War (1990)Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2013 u 22:53 |
|
The Fourth War (1990) ![]() IMDb Režija: John Frankenheimer Scenarij: Stephen Peters, prema vlastitom romanu Žanr: Drama, Triler Jezik: Engleski, Ruski Država: USA, Kanada Trajanje: 91 min Roy Scheider ... Col. Jack Knowles Jürgen Prochnow ... Col. Valachev Tim Reid ... Lt. Col. Clark Lara Harris ... Elena Harry Dean Stanton ... Gen. Hackworth Dale Dye ... Sergeant Major William MacDonald ... MP Corporal David Palffy ... Gawky Soldier Neil Grahn ... Needle-Nose Soldier Ernie Jackson ... Knowles Driver Ron Campbell ... Young US Soldier U vreme kad svet ulazi u mirnu eru, dvojica iskusnih vojnika suprotstavljaju se budućnosti nastavljajući svoj privatni rat na granici između Nemačke i Češke. Njihov sukob preti da preraste u nešto mnogo veće… Prevod je uradio vlajan TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |