| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Family Way (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Family Way (1966)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 01:05 |
|
The Family Way (1966) ![]() IMDb Režija: Roy Boulting Scenarij: Bill Naughton, prema vlastitom djelu Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 115 min Hayley Mills ... Jenny Fitton Hywel Bennett ... Arthur Fitton John Mills ... Ezra Fitton Marjorie Rhodes ... Lucy Fitton Avril Angers ... Liz Piper John Comer ... Leslie Piper Barry Foster ... Joe Thompson Wilfred Pickles ... Uncle Fred Liz Fraser ... Molly Thompson Andy Bradford ... Eddie Britanski film o nevoljama dvoje mladih mladenaca Jenny i Arthura čiji brak još nije konzumiran, pomalo zbog smetnji roditelja, radoznalih susjeda i tračeva. Uz sve pritiske nije ni čudo što im osobni život pati, hoće li njihov brak potrajati? N A G R A D E: 1967: National Board of Review, USA Marjorie Rhodes, dobirnica nagrade za najbolju žensku sporednu ulogu Top Ten Films 1967: San Sebastián International Film Festival John Mills, dobitnik nagrade za najbolju mušku ulogu 1968: Writers' Guild of Great Britain Bill Naughton, dobtnik nagrade za najbolji scenarij 1968: Kansas City Film Critics Circle Awards Marjorie Rhodes, dobirnica nagrade za najbolju žensku sporednu ulogu 1968: National Society of Film Critics Awards, USA Marjorie Rhodes, dobirnica nagrade za najbolju žensku sporednu ulogu Prevod je uradio bokachos pa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |