| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Fable (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Fable (2019)Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2023 u 08:02 |
|
Blesava adaptacija mange, o tipu koji je od malih nogu treniran za opakog ubicu, sada već legenda i unutar samog podzemlja,
posle nešto krvavijeg masakra, od strane svog boss-a dobija zadatak da se pritaji na godinu dana i pokuša da zaliči na
polunormalnog čoveka. E sada, ovaj je sve samo ne normalan, dok i povratak psihotičnog makroa-ubice sa robije ne čini zadatak
našeg junaka išta lakšim.
Film jeste tonski rasut, biva luda akcija, povremeno prenaglašena i osrednja komedija, nešto me je pa bome i nasmejalo (pokušaji
junaka da nađe regularni posao i ti intervjui su luđi i od mojih) te mi sve to što nije pilo vodu zapravo i nije smetalo da mi The Fable bude sveukupno zabavan. Vrlo verovatno ću pogledati i nastavak.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 11:30 |
|
Od japanaca očekujem raznorazne boleštine i divljaluke.
Za to nisu
krivi samo Miike, Sono i autori priča iz jRPGova, jednostavno japanci
znaju kako pokazati mračne strane ljudske psihe. Ali ovo je akcijska komedija na tragu mejnstrim standarda pa nema neuobičajenog ekstremizma. To ne znači da je film loš! Zapravo je sve tu na svom mjestu i doslovno je nacrtano zašto je tko takav kakav jest. Ovakav
razvoj likova se u mejnstrimu teško pronalazi, pa mi je film utoliko
draži kad je već morao akcijske scene i komediju razblažiti. Zabavno znači, samo što nedostaje onaj nekakav pečat japanske posebnosti. Definitivno ću ovih dana i nastavak pogledati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |