Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Electric State (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Electric State (2025)

The Electric State

The Electric State (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

drama, komedija, akcija, avantura

Trajanje:

125 min

Režija:

Anthony Russo
, Joe Russo

Scenarij:

Christopher Markus
, Stephen McFeely
, Simon Stålenhag

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Voice of Mr. Peanut
Holly Hunter
  >  Madeline Vance
Stanley Tucci
  >  Ethan Skate
Greg Cromer
  >  Dad
Adam Croasdell
  >  Marshall
Martin Klebba
  >  Herman
Kurt Loder
  >  Kurt Loder
Will Lyman
  >  Documentary Narrator
Chris Pratt
  >  Keats
Ke Huy Quan
  >  Dr Amherst
Alan Tudyk
  >  Voice of Cosmo
Ann Russo
  >  Mom
Terry Notary
  >  Mr Peanut
Roshni Edwards
  >  Jessie
Brooke Bloom
  >  Mom
Aubrey Brockwell
  >  Milkmatic Girl
Juan Uribe Brandi
  >  University Student
Randy Havens
  >  Sentre GPO
Devyn Dalton
  >  Cosmo
Vince Pisani
  >  Science Professor
Cuyle Carvin
  >  Dad
Angela Davis
  >  Sentre CFO
Gabrielle Maiden
  >  Penny Pal
Myles Evans
  >  Sentre Tech #2
Camrus Johnson
  >  Corporal Carson
Millie Bobby Brown
  >  Michelle
Alan Boell
  >  Sentre Tech #1
Chris Silvestri
  >  PC
Woody Norman
  >  Christopher
Patti Harrison
  >  Ligotti
Camille Marquez
  >  Beachgoer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Electric State (2025)
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2025 u 20:53
pa, simpatičan filmić zbog maštovitih robota/igrački. poanta filma podsjeća na player one. zamjerka, konstantno našminkana millie što baš i neide uz radnju filma. za jednom pogledat ok.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 23:52
Skroz simpatičan filmčić i više nego prijatno iznenađenje! The Electric State kao da je ispao sa kraja osamdesetih ili početka devedesetih, makar i nekih imaginarno/alternativnih, što neminovno izaziva nostalgiju kod mene i nekih iz moje generacije. Potpuno pogođen stil, imidž, slika, muzika i feeling, a i tematika asocira na senzacije dok su se gledale tadašnje avanture, šarene SF-akcije i maštovite imaginacije.

Rekao bih čak da ni Millie Bobby Brown nije slučajan izbor jer sam se vrlo slično osećao gledajući Stranger Things. Makar one najbolje uvodne sezone. Chris Pratt je već kao riba u vodi kad su u pitanju ostvarenja sličnog stila i tematike. Poenta na kraju filma je izvanredna i vrlo poučna, a direktna je aluzija na ovaj naš današnji svet, te sveopštu otuđenost usled opsednutosti mobilnim uređajima i društvenim mrežama.

Ovaj mali i potpuno neočekivani Netflix dragulj ide u kolekciju na obaveznu reprizu u budućim danima, iako sam potpuno svestan da ću biti apsolutna manjina u odnosu na generalni utisak, pljuvačinu kritičara i naslove kakvi već preovlađuju tipa "najskuplji Netflix promašaj ikada". Znate šta? Iskreno, ne može me manje biti briga za javno mnjenje i preovlađujuće kritike Za ovu količinu zabave i dobrodošle nostalgije od mene više nego izdašnih 8,5 na imdb skali!

P.S. Ako od ovog filma očekujete nekakvu posebnu dubinu, filozofiju i prosvetljenje uz dnevno-političke teme, onda nema ni potrebe da se uvaljujete u jednu avanturu tog tipa. Ako, pak, očekujete nešto na nivou aktuelnih superherojskih ostvarenja, onda već imate malo više motiva da se uključite, premda ovo po meni ima daleko veću poentu, smisao, pa i spomenutu dubinu!

Ažurirao ar8c - 19.Ožujak/Mar.2025 u 07:16
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2025 u 13:29
Nikako da se nakanim da pocnem ovaj film, ali ovo sto si rekao Ar8c za 80-te to je to sto ce me napokon naterati da pogledam. Skoro sam na Goonies natrcao na nekoj tv i bas sam ga sa gustom ponovo odgledao.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2025 u 15:59
Ma da. Džabe tu pričati o nekom kvalitetu i suvim činjenicama. Kad nostalgija opali onda je to neka nova dimenzija. Nekako udara sve češće sa protokom godina A Goonies uvek zaslužuju reprizu
Na vrh
PeRuNikola View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PeRuNikola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2025 u 19:48
zanimljiv fil, preporuka
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 09:25
Odgledao filmcic i sasvim je ok,zanimljiv nije tako ni losa prica ima cak i neku poruku. Jedino mi se nesto gluma nije svidela narocito Millie Bobby Brown ali cini mi se da  se nesto nisu ni trudili da glume vec su se vise zabavljali.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 13:47
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

ali cini mi se da  se nesto nisu ni trudili da glume vec su se vise zabavljali.

Moguće da je to glavni začin. Zabava. Možda nam toga treba malo više u ovom svetu. Ali zabave sa nekim stilom i smislom. Nostalgične.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 15:56
Jeste to si u potpunosti u pravu,i zato prrporuka za film
Na vrh
sals View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sals Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2025 u 21:25
odlican film
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 20:48
Novi produkt iz radionice braće Russo definitivno nije u top 3-4 njihovih filmova. Međutim pošlo mu je za rukom da isporuči zadovoljavajuću količinu zabave. Simpatični likovi robota, uz koje se ''švercuju'' Chris Pratt i Millie Bobby Brown, čine ovu SF avanturu vrednom vaše pažnje.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2026 u 23:53
Nije baš odličan, ali sasvim solidan film. Super zabava.
Gluma okej, priča zanimljiva, likovi blesavi, 
ovaj film ima sasvim dovoljno zabavnih scena pa mlađoj publici 
sigurno neće biti dosadno, a verovatno ni starijim filmofilima.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2026 u 09:34
Meni je bio simpatican i opustajuci, zabavan.
Nesto je bio kao u listi 10 najlosijih  filmova i sa tim ne delim misljenje. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.