Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him

Godina:

2013

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

89 min

Režija:

Ned Benson

Scenarij:

Ned Benson

Glavne uloge:

Ciarán Hinds
  >  Spencer Ludlow
Isabelle Huppert
  >  Mary Rigby
Christian Coulson
  >  Dine & Ditch Guy
Viola Davis
  >  Professor Lillian Friedman
Bill Hader
  >  Stuart
James McAvoy
  >  Conor Ludlow
Jeremy Shamos
  >  Evangelist
Nikki M. James
  >  Sia
Jessica Chastain
  >  Eleanor Rigby
Brendan Donaldson
  >  Casimir Waiter
Musto Pelinkovicci
  >  Ukrainian Cabbie
Marta Milans
  >  Phoebe
Isabelle McNally
  >  Dine & Ditch Girl
Nina Arianda
  >  Alexis
Johnathan Fernandez
  >  Bar Fight Guy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2015 u 14:27

The Disappearance of Eleanor Rigby:

Him  (2013)

Režija: Ned Benson
Scenarij: Ned Benson (screenplay), Ned Benson
Žanr: Drama, Romansa
Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 89 min

Uloge:

Jessica Chastain ... Eleanor Rigby
James McAvoy ... Conor Ludlow
Viola Davis ... Professor Lillian Friedman
Katherine Waterston ... Charlie
Archie Panjabi

Priča prati ljubavni par Eleanor (Jessica Chastain) i Conor (James McAvoy) koji pokušavaju prebroditi
gubitak djeteta i pronaći veliku ljubav koju su nekada imali. Kako to vidi On, a kako Ona i kako se to
reflektira na Njih. Sva tri filma, Him, Her i Them, prate isti vremenski period, ali priča je ispričana
iz drugačijih perspektiva. Connor i Eleanor su u braku, on radi u restoranu, a ona se vraća na koledž
da završi studije, sve naizgled deluje savršeno, ali njihova veza je pred velikim iskušenjima.
Režiser filma, Ned Benson, snimao je film iz dva dijela, vođen idejom prikaza ljubavne priče iz dva kuta,
Njegovog (Him) i Njenog (Her). Ta dva filma su doživjela svoje premijere na filmskom festivalu u Torontu
2013 i pritom su nagrađeni izvrsnim kritikama. Iako je redateljev ‘pokus’ bio uspješan, Benson je odlučio
ponovno montirati film i prikazati ljubavnu priču na konvencionalan način, kao Njihovu (Them), te je tako
jedan snimljeni materijal pretvorio u tri filma. Sadržaj filma sugerira bijeg od sladunjavih u realne prikaze
odnosa, nešto što je Hollywoodu svakako trebalo. Režiser je ujedno i scenarist filma te ima potpuno pravo,
uz kvalitetnu glumačku postavu, pokupiti sve zasluge za njegov uspjeh. Kritike govore kako je ovaj film pravi
prikaz komunikacije u ljubavnom odnosu te da je ovo ljubavna priča koja se probija na sami vrh uspješnih,
dirljivih i realno prikazanih filmskih ljubavi.

Prevod je najavila: zzoe

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2015 u 15:51

zzoe hvala za prevod bojica_plesacica

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 17:24
Može li neko da mi pojasni po kom redu treba gledati ove filmove i jel to tri filma u pitanju ili dva? tj ako su filmovi Him i Her iz njegove i njene perspektive o čemu je onda treći film?
Na vrh
zzoe View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 17:53

Svi to pitaju... LOL

Meni se čini da prvo treba gledati Him, pa onda Her.

Sad sam malo bacila pogled na engleski titl za Them, i izgleda mi kao da su jednostavno u njemu spojene scene iz Him i Her. Mislim da ću moći da ga prevedem sa Copy/Paste iz ova dva.

To me je malo razočaralo... Očekivala sam u trećem delu još neku poentu.

Dakle, ko je odgledao Him i Her, mislim da nema potrebe da gleda treći. Koga mrzi da gleda ova dva, može da odgleda Them. Verovatno će biti sutra gotov prevod.

Na vrh
goooran View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goooran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 19:39
Znači ovo je nešto kao serija The Affair? Zvuči zanimljivo, pogledaću onda Him i Her. Hvala na prevodima! Thumbs Up
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2015 u 16:00

Evo i titlovanog trejlera filma ;)

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,109 sekundi.