| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2015 u 14:27 |
|
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013) ![]() ![]() Režija: Ned Benson Scenarij: Ned Benson (screenplay), Ned Benson Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 89 min Uloge: Jessica Chastain ... Eleanor Rigby James McAvoy ... Conor Ludlow Viola Davis ... Professor Lillian Friedman Katherine Waterston ... Charlie Archie Panjabi Priča prati ljubavni par Eleanor (Jessica Chastain) i Conor (James McAvoy) koji pokušavaju prebroditi gubitak djeteta i pronaći veliku ljubav koju su nekada imali. Kako to vidi On, a kako Ona i kako se to reflektira na Njih. Sva tri filma, Him, Her i Them, prate isti vremenski period, ali priča je ispričana iz drugačijih perspektiva. Connor i Eleanor su u braku, on radi u restoranu, a ona se vraća na koledž da završi studije, sve naizgled deluje savršeno, ali njihova veza je pred velikim iskušenjima. Režiser filma, Ned Benson, snimao je film iz dva dijela, vođen idejom prikaza ljubavne priče iz dva kuta, Njegovog (Him) i Njenog (Her). Ta dva filma su doživjela svoje premijere na filmskom festivalu u Torontu 2013 i pritom su nagrađeni izvrsnim kritikama. Iako je redateljev ‘pokus’ bio uspješan, Benson je odlučio ponovno montirati film i prikazati ljubavnu priču na konvencionalan način, kao Njihovu (Them), te je tako jedan snimljeni materijal pretvorio u tri filma. Sadržaj filma sugerira bijeg od sladunjavih u realne prikaze odnosa, nešto što je Hollywoodu svakako trebalo. Režiser je ujedno i scenarist filma te ima potpuno pravo, uz kvalitetnu glumačku postavu, pokupiti sve zasluge za njegov uspjeh. Kritike govore kako je ovaj film pravi prikaz komunikacije u ljubavnom odnosu te da je ovo ljubavna priča koja se probija na sami vrh uspješnih, dirljivih i realno prikazanih filmskih ljubavi. Prevod je najavila: zzoe |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2015 u 15:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
goooran
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 17:24 |
|
Može li neko da mi pojasni po kom redu treba gledati ove filmove i jel to tri filma u pitanju ili dva? tj ako su filmovi Him i Her iz njegove i njene perspektive o čemu je onda treći film?
|
|
![]() |
|
zzoe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 55 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 17:53 |
|
Svi to pitaju... Meni se čini da prvo treba gledati Him, pa onda Her. Sad sam malo bacila pogled na engleski titl za Them, i izgleda mi kao da su jednostavno u njemu spojene scene iz Him i Her. Mislim da ću moći da ga prevedem sa Copy/Paste iz ova dva. To me je malo razočaralo... Očekivala sam u trećem delu još neku poentu. Dakle, ko je odgledao Him i Her, mislim da nema potrebe da gleda treći. Koga mrzi da gleda ova dva, može da odgleda Them. Verovatno će biti sutra gotov prevod. |
|
![]() |
|
goooran
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 19:39 |
|
Znači ovo je nešto kao serija The Affair? Zvuči zanimljivo, pogledaću onda Him i Her. Hvala na prevodima!
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2015 u 16:00 |
|
Evo i titlovanog trejlera filma ;) |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |